"Domnule, eu am inviat", spune un batran din Iasi, care i-a scandalizat pe preot si pe enoriasi.  Ce s-a descoperit in cavoul lui
Actual

"Domnule, eu am inviat", spune un batran din Iasi, care i-a scandalizat pe preot si pe enoriasi. Ce s-a descoperit in cavoul lui

V.P.
17 iul 2017

Cavoul unui batran a devenit samanta de scandal intr-o parohie din Iasi. Preotul paroh nu este de acord cu constructia aparuta in cimitir, iar localnicii acuza ca batranul tine cadavrele la vedere si ca mirosul devine insuportabil.

Citeste si: Prognoza meteo pe trei luni: cum va fi vremea in perioada iulie – septembrie

Citeste si: O greseala a ANAF a lasat doi copii cu autism fara 31.000 de lei, bani pentru tratamente

Conflictul a izbucnit in comuna Holboca din Iasi. Mihai Ciobanu, in varsta de 91 de ani, a construit in cimitir un cavou in care si-a ingropat rudele. Localnicii il acuzat pe acesta ca a lasat doua sicrie la vedere si sustin ca mirosul a devenit insuportabil.

Reporterii BZI au stat de vorba cu proprietarul cavoului, care a acceptat chiar sa-l deschida. Cand sicriile au fost deschise, acestia au vazut peretii cavoului sunt plini de poezii cu mesaj motivational, toate reprezentand compozitia proprie a batranului.

Iata si cateva versuri "publicate" la intrarea in cavou: "Sa ne amintim noi de Isus/ De Isus de Isus / Cuiele ce l-au strapuns / Pe Isus pe Isus / El a vrut o lume reala / Doar Isus doar Isus / Fara minciuni si pacaleala / Doar Isus doar Isus" sau "Toata viata cat traiti/ Nu cumva ca sa ravniti/ La o munca fara munca".

"Nu este nimeni in sicriu. Este sicriul meu, celalalt este pentru oase. Uitati-va, e gol! Alo, Ciobanu, esti acolo? Treci inapoi. Domnule, cine l-a omorat pe Iisus? Popii l-au omorat. Eu nu mai merg la biserica. Nu mai sunt o oaie de muls. Am vrut sa adun toate rudele intr-un singur loc, sa-i am aici in cavou. Mi-a spus popa ca trebuie sa-i ingrop pe rand. Dar, iti trebuie trei mii de lei pentru fiecare. Cand faci ceva bun, lumea te invidiaza. In viata trebuie sa faci ceva", spune Mihai Ciobanu cu tristete in glas.  

"Domnule, eu am inviat. Cine reuseste sa treaca peste sapte infarcturi? La al treilea deja ai murit. In 2014 am facut infarct si am stat o zi inconstient. Nu am vazut, nu am auzit nimic. Am scapat si atunci. Siciriul l-am pregatit pentru mine. Cand va veni timpul...", a mai spus Ciobanu.

Citeste si: A murit la 20 de ani fiindca nu a avut bani de tratament si nici nu voia sa fie privit cu mila. Madalin a fost ingropat ieri, iar prietenii sunt impietriti de durere

Citeste si: Ce a decis Mitropolia Moldovei in cazul episcopului de Husi, acuzat de relatii homosexuale. Reractia mai marilor din Biserica, dupa ce au vazut filmuletul obscen

 

viewscnt
TAGURI: batran, iasi, sicriu

Urmareste-ne pe Facebook