Dragnea: Am invatat sa gestionez victoria. Din acest motiv Parlamentul voteaza investirea Guvernului, nu suspendarea presedintelui
Politica

Dragnea: Am invatat sa gestionez victoria. Din acest motiv Parlamentul voteaza investirea Guvernului, nu suspendarea presedintelui

4 ian 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca victoria in alegeri este foarte importanta, dar el a invatat in aceste zile ca mai important decât obtinerea victoriei in sine este modul in care gestionezi aceasta victorie, motiv pentru care Parlamentul voteaza investirea unui nou Guvern, si nu suspendarea unui presedinte.

“Pentru orice lider politic e foarte important sa obtina victoria in alegeri. Dar am invatat insa in aceste zile ca mai important decât obtinerea victoriei in sine este modul in care vei gestiona aceasta victorie. Si din acest motiv astazi votam in Parlament investirea unui nou Guvern, si nu suspendarea unui presedinte”, a afirmat liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai spus ca “pentru orice partid e important sa obtina puterea politica”, scrie news.ro.


“Dar in aceste zile am invatat si eu si colegii mei ca mai important decât obtinerea puterii politice este modul in care hotarasti sa folosesti aceasta putere”, a completat presedintele Camerei Deputatilor.

viewscnt
TAGURI: liviu dragnea

Urmareste-ne pe Facebook