Saveta Bogdan

Saveta Bogdan a avut o viata privata extrem de zbuciumata! Indragita de public si de prieteni, interpreta de muzica populara a trecut, in schimb, prin chinurile iadului cu cei doi soti ai sai.

De altfel, chiar ea marturisea ca primul sot a fost un adevarat vis urat! Agresiv si prieten cu paharul, omul a lovit-o de multe ori pana cand nu mai putea sa respire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Sanda Ungur, singura supravietuitoare a accidentului de la Jibou a fost externata. Drama prin care trece acum e uriasa!

Saveta Bogdan

Saveta Bogdan, batuta cu bestialitate de primul sot! "Era gelos"

“Pe la varsta de 16 ani, am fugit de acasa, pentru a locui cu iubirea vietii mele de atunci! Eram atat de fericita, nu imi pasa de nimeni si de nimic. Din pacate, dupa nunta, sotul meu a devenit extrem de gelos. Nu ii convenea ca plec la spectacole si, dupa ce se imbata, ma batea mar, ce sa va spun, ma batea pana ma lasa lata.

Am stat cu el doar cinci ani, dupa care am fugit si am divortat”, a dezvaluit indragita artista in presa!

Saveta Bogdan

In mod cu totul incredibil, Saveta Bogdan nu a reusit sa fie fericita nici cu cel de al doilea sot!  “Ne certam mereu, iar intr-o seara el m-a impins intr-un sifonier. In cadere, cheia mi s-a infipt exact in creierul mic.

Am fost la spital, mi s-au pus doua copci. M-am speriat tare rau. In plus, fiica mea a descoperit ca era afemeiat. I-a gasit, din intamplare, o lista lunga cu amantele. A avut 83!!!”, a povestit cu mare tristete cantareata ori de cate ori a fost intrebata de viata ei de femeie maritata!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si