E ultima fita printre oamenii cu bani! Prietenii unui bucurestean au inchiriat un panou publictar pentru a-i spune "la Multi Ani"!
Actual

E ultima fita printre oamenii cu bani! Prietenii unui bucurestean au inchiriat un panou publictar pentru a-i spune "la Multi Ani"!

Stirile Kanal D
13 aug 2017

Un tanar om de afaceri din Bucuresti a avut parte de o surpriza uriasa din partea prietenilor lui, de ziua sa de nastere.

Citeste si: Adevărul despre comportamentul preotului Cristian Pomohaci! De ce nu s-a apărat atunci când a fost acuzat de corupere de minori

Citeste si: Cine este barbatul din Vrancea care a incercat sa-si ucida baietelul de cinci ani!

Valentin Burada, un tanar cu afaceri in Bucuresti si Buzau si-a sarbatorit, recent, ziua de nastere. Pentru ca barbatul este obisnuit sa primeasca tot felul de cadouri scumpe, prietenii s-au gandit cu ce ar putea sa-l mai surprinda. Cel mai inedit cadou a venit din partea unei amice care a inchiriat un panou electric publicitar, pe care au rulat imagini cu fotografia lui Valentin si cu mesajul „La Multi Ani, Valentin Burada! The World Is Yours (Lumea e a ta, trad.)”.

Panoul este amplasat in centrul Capitalei, chiar langa rondul de la Piata Romana, la doi pasi de un celebru salon de infrumusetare pe care acesta il detine. 

Citeste si: "Asa arata prostia, incompetenta si lipsa de respect pentru tot ce inseamna viata". In Corabia, copacii au fost mutilati de autoritati ca sa puna borduri

Citeste si: Schimb de focuri, la o petrecere in Malmo. Doi tineri sunt in stare grava

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook