Un furt ca in filme s-a petrecut la sfarsitul lunii octombrie la Manastirea Pasarea, aflata langa Branesti, in judetul Ilfov. Ziarele au relatat ca staretul Mănăstirii Pasărea a reclamat la Politie ca persoane necunoscute au intrat in chilia lui si i-au furat 344.000 de lei (aproximativ 75.000 de euro) si o geanta din piele. Furtul s-a produs in data de 29 octombrie, intre orele 9.00 şi 10.00, staretul fiind la slujba in timp ce hotii au intrat in chilia lui.

O parte din bani erau in lada patului, iar alta parte in sertarul unei noptiere.
Politistii de la Serviciul Investigaţii Criminale din Politia Ilfov au un cerc de suspecti şi au fost deja audiate persoane banuite. La Manastirea Pasarea, unde sunt cateva zeci de maicute, slujesc doi preoti, iar cel care a reclamat furtul este Calinic Slabu. Pe internet, Calinic se recomanda ca “slujitor si duhovnic la Sfanta Manastire Pasarea din 29 ianuarie 2008”.  In 2009, Calinic Slabu a fost gazda Patriarhului Daniel, care a vizitat Manstirea Pasarea.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si