Desi in declaratia de avere depusa in vara anului trecut, cand a fost reales primar al sectorului 3, Negoita apare ca fiind casatorit cu Sorina, cei doi sunt despartiti. In primavara lui 2016, Sorina intr-un interviu pentru Teo Show povestea ca fiecare are acum viata lui, dar Robert Negoita are in continuare grija de ea si de copilul pe care il au impreuna.

Mugurel Toader si sotia sa, Gloria
Mugurel Toader si sotia sa, Gloria

La sectorul 2, primarul insa apare mereu de mana cu sotia sa, aceasta ajutandu-l si in campania electorala. Gloria, sotia lui Mugur Toader, a avut si destul timp la dispozitie, aceasta fiind in somaj tehnic de la compania unde lucreaza. Cel putin asa reiese din declaratia de avere depusa de primar.
Daniel Florea, alaturi de familia sa, de Craciun
Daniel Florea, alaturi de familia sa, de Craciun

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Florea si Andreea
Florea si Andreea Si primarul sectorului 5 posteaza des pe pagina sa de socializare imagini cu familia sa: sotia si cei doi copii ail or. Sotia lui Daniel Florea, Andreea Florea a lucrat la ASF, la directia Protectia Consumatorului, de unde si-a dat demisia imediat dupa ce sotul sau a devenit primar. Primarul sectorului 5 este si tatal a doi copii mici, Iulia si Tudor, Florea mandrindu-se cu familia sa.
Daniel Baluta, alturi de sotie si de fetita lor
Daniel Baluta, alturi de sotie si de fetita lor

Despre sotia lui Daniel Baluta, primarul sectorului 4, acesta a declarat ca este ca si el de profesie medic stomatology. Numai ca in vreme ce el este acum primar, ea practica meseria pentru care s-a pregatit. Cei doi sunt parintii unei fetite de sapte ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si