Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, pe data de 9 noiembrie, in jurul orei 18.30, politistii Sectiei 5 Politie au fost sesizati prin  112 ca o profesoara de la scoala Speciala Sfantul Mina a jignit o eleva.

Astfel, o femeie de 38 de ani din Craiova i-a anuntat pe oamenii legii ca fiica ei, in varsta de 13 ani, eleva in clasa a V-a la unitatea de invatamant, a fost jignita in timp ce se afla la cursuri de o profesoara.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

“In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea situatiei de fapt ”, au precizat reprezentantii IPJ Dolj.

Conform datelor de pe site-ul unitatii de invatamant, scoala Speciala Sfantul Mina are in evidenta peste 156 de copii, proveniti atat din mediul urban, cat si din mediul rural, organizati in doua grupe de gradinita, opt clase de invatamant primar si 12 clase de invatamant gimnazial.

“Procesul educational- terapeutic se adreseaza copiilor cu deficiente  moderate, grave,severe/ profunde si asociate, prin programe specializate si individualizate pe potentialul fiecarui elev”, se mai arata pe siteul “scolii Speciale Sf.

Mina”.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si