Enoriasii lui Pomohaci ies la proteste. „Noi, oamenii, suntem madularele Bisericii“
Actual

Enoriasii lui Pomohaci ies la proteste. „Noi, oamenii, suntem madularele Bisericii“

A.L.
14 sep 2017

Enoriasii din Mosuni, unde a slujit Cristian Pomohaci cat timp a fost preot, s-au mobilizat inclusiv pe retelele de socializare, potrivit adevarul.ro.

Protestul de sustinere a celor care le-a fost preot este planificat pentru ziua de marti, 19 septembrie, cand la Sibiu este programata judecarea apelului impotriva caterisirii lui Pomohaci.

„Mai sunt cateva zile pana in data de 19.09.2017 si de aceea va rugam sa va planificati timpul si programul in asa fel incat sa puteti ajunge la timp. Pentru cei ce nu pot ajunge de dimineata de la ora 09:00 pot veni pe parcursul zilei pentru ca o sa dureze“, se arata in convocarea publicata pe pagina de Facebook a ortodocsilor din Mosuni.

Acestia vor sa vina la Sibiu pentru a-si arata sprijinul fata de Pomohaci, considerand ca au gresit prin faptul ca, pana acum, nu au luat atitudine.

„E momentul sa aratam lumii, presei si liderilor bisericesti ca noi oamenii suntem madularele Bisericii, iar Hristos este capul. E timpul sa nu mai tacem si prilejul sa vorbim despre «cat de mult bine ne-a facut Dumnezeu». Sa nu lasam pietrele sa vorbeasca in locul nostru, ci Duhul Sfant sa ne dea cuvant cu putere multa“, se mai arata in mesajul dat publicitatii miercuri seara.  

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook