Este bolnava de leucemie, sotul i-a furat banii de tratament, dar nu se da batuta. Ramona lupta pentru copiii ei
Life

Este bolnava de leucemie, sotul i-a furat banii de tratament, dar nu se da batuta. Ramona lupta pentru copiii ei

A.S.
17 feb 2017

Ramona, tanara mamica diagnosticata cu o boala grava, lupta cu toate fortele sa supravietuiasa. Desi pana la vindecare este un drum lung, Ramona isi doreste enorm sa isi vada copiii crescand.

Citeste si: O femeie cere ajutor de pe patul de spital: "Soţul nu vrea să-mi dea banii din donaţii pentru tratamentul care ar putea să-mi salveze viaţa". Barbatul si-ar fi schimbat masina din banii primiti


Ramona, tanara mamica diagnosticata cu leucemie acuta limfoblatica, a reusit cu greu sa isi recupereze banii donati pentru tratament de la Ciprian, sotul ei, cel care ar fi trebuit sa o sustina. In schimb, acesta a considerat ca sotia lui nu mai are nicio sansa de supravietuire si s-a gandit sa isi insuseasca el cei 100.000 de euro pe care oamenii cu suflet mare i-au donat pentru ca sotia sa sa supravietuiasca.

"Tu nu vezi ca nu ai nicio sansa?",  ii tot spunea sotul Ramonei.
"Era foarte greu pentru ca eu aveam nevoie de tratament si nu aveam bani (el fiind titular pe banii donati). Am reusit sa obtin bani de la el cu presiune media. El ma ameninta, ma jigneste si ma santajeaza cu copiii. Imi face tare tare rau ca se foloseste de ei, nici in acest moment nu pot vorbi cu copiii mei lejer, sta langa ei si ii invata sa vorbeasca urat cu mine” povesteste Ramona pentru baby.unica.ro.

"Era foarte greu pentru ca eu aveam nevoie de tratament si nu aveam bani (el fiind titular pe banii donati). Am reusit sa obtin bani de la el cu presiune media. El ma ameninta, ma jigneste si ma santajeaza cu copiii. Imi face tare tare rau ca se foloseste de ei, nici in acest moment nu pot vorbi cu copiii mei lejer, sta langa ei si ii invata sa vorbeasca urat cu mine” a mai declarat tanara mamica. 

Ramona mai are un drum foarte lung in fata insa asa c, nu are de gand sa se dea batuta.
„Nu ma dau batuta mai am un drum lung pentru vindecarea mea si ultima mea sansa, la un al doilea transplant, pana atunci cu tratament …trebuie sa-mi refac organismul, fortele, impreuna cu tratamentul pe care il fac acasa trebuie sa fac transfuzie de sange de cel putin de doua ori pe saptamana.  Iar putere am pentru ca sunt cu gandul la copiii mei in fiecare secunda. Imi doresc sa traiesc sa-i vad crescand, am prieteni de suflet aici , oameni din toata lumea care imi sunt alaturi.  Le multumesc tuturor!! Dumnezeu sa le dea inzecit la fiecare si multa sanatate pt ca asta e cea mai de pret. „ a declarat ramona pentru baby.unica.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook