Este in ultimul an la liceu si povesteste calm cum au omorat doi traficanti pentru droguri: Am vrut sa ii aruncam in lac, dar pana la urma le-am dat foc cu masina cu tot
Actual

Este in ultimul an la liceu si povesteste calm cum au omorat doi traficanti pentru droguri: Am vrut sa ii aruncam in lac, dar pana la urma le-am dat foc cu masina cu tot

V.P.
20 aug 2016

Cazul care i-a ingrozit chiar si pe politisti. Cativa tineri din Craiova s-au gandit intr-o seara sa jefuiasca pe dealerul care ii aproviziona. De aici si pana la o crima cumplita, nu a mai fost decat un pas.

Crima a avut loc in urma cu cateva luni, iar Bogdan, unul dintre cei care au participat la aceasta fapta oribila, a povestit pas cu pas cum s-a ajuns de la o talharie la o crima cu sange rece.

"Nu aveam droguri si am vorbit sa il talharim. M-au pus pe mine sa il sun si i-am zis sa ne intalnim in Motru ca am bani si sa aduca marfa. L-am chemat la un pod, la Rapa. A fost de acord. M-am dat jos din masina. El nu a parcat unde am zis, a oprit masina la podul mare. Doi dintre ei s-au dus direct la masina si au dat in el. Eu cand am vazut chestia asta, am luat-o la fuga. Dupa 20 de minute si m-au amenintat sa merg inapoi la ei. Cand am ajuns acolo, cei doi erau deja morti. Ne-am suit toti in masina si ne gandeam ce sa facem cu respectivii. Balan a zis sa ii aruncam in lac. Am mers pana acolo, am picat cu masina in lac. Ne-am chinuit sa o scoatem, dar nu am reusit. Eu si cu un prieten am mers acolo unde i-au omorat fiindca isi uitasera niste lucruri. Ceilalti au dat foc masinei. Politia ne-a gasit din cauza unui telefon. Prietena unui prieten a dat un apel la unul dintre ei. Politia a chemat-o la audieri si ea m-a dat pe mine. Imi pare rau ce s-a intamplat cu cei doi si de familia mea. Nimeni nu are dreptul sa ia o viata", a dezvaluit Bogdan, unul dintre tinerii condamnati pentru crima.

"Parintii mei au ramas fara cuvinte. Ma viziteaza la inchisoare, impreuna cu prietenii. Mai am peste 4 ani pana la prima comisie de eliberare"
, a spus tanarul, condamnat pentru grozavia la care a luat parte.

Bogdan spera sa iasa curand din inchisoare, mai ales pentru ca el nu a luat parte la crima, si vrea sa isi reia viata de la capat.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook