Evadare din inchisoare esuata. O femeie si-a ascuns sotul intr-un troler roz, dar nu a putut sa il care dupa ea
Life

Evadare din inchisoare esuata. O femeie si-a ascuns sotul intr-un troler roz, dar nu a putut sa il care dupa ea

A.S.
11 ian 2017

O femeie a incercat sa isi scoata sotul din inschisoare ascunzandu-l intr-un troler roz, dar a atras atentia gardienilor pentru ca nu putea sa il traga dupa ea.

sursa foto: CEN

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt.
Femeia in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani. Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea.
Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el. Atat tanata cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun.
Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

Incidentul a avut loc la penitenciarul Jose Antonio Anzoategui din Venezuela, unde barbatul isi ispaseste pedepsa de 9 ani de inchisoare pentru furt. Femeia in varsta de 25 de ani a mers in vizita la sotul sau alaturi de o fetita de 6 ani.

Tanara a adus cu ea si un troler roz care a starnit suspiciunea gardienilor abia atunci cand aceasta se chinuia sa il traga dupa ea. Paznicii au avut parte de o surpriza uriasa atunci cand l-au deschis. Condamnatul Ibrain Jose Vargas Garcia statea chircit in el.

Atat tanara cat si detinutul au fost arestati, iar acesta din urma s-a intors in celula sa, scrie The Sun. Fetia de 6 ani se afla acum in grija serviciilor sociale.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook