Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor isi roaga unchiul sa le lase sa intre in casa in care au locuit: "Nu vrem sa spargem usa"
Actual

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor isi roaga unchiul sa le lase sa intre in casa in care au locuit: "Nu vrem sa spargem usa"

V.P.
13 sep 2017

Lidia si Eugenia Vadim au vorbit la Teo Show despre mostenirea pe care tatal lor le-a lasat-o.

S-au implinit doi ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele lui i-au ridicat parastas weekendul trecut, dar sunt mahnite ca putini din apropiatii Tribunului au venit la slujba.
 

Citeste si: Scriitorul Dan Alexe, batut de tigani in Bruxelles. "M-au batut urat. Pe unul l-am muscat de fata!"

Citeste si: Asa arata vila in care locuieste acum fostul episcop de Husi, Corneliu Barladeanu

Citeste si: Scandal imens in Franta. Un consilier municipal a propus sa finanteze constructia de casa pentru romi din dintii de aur ai acestora

"Situatia noastra financiara s-a mai imbunatatit.Am reusit sa platim o mare parte din datorii, inclusiv cea a Anei Birchall", a spus Lidia.

"Casa de la Bran se deterioreaza pe zi ce trece", a spus Eugenia.

"Noi nu l-am chemat pe unchiul nostru in judecata, ci l-am chemat la mediere. Nu ne permitem un proces sa ne recuperam casa. Costa prea mult. Am fost acuzate ca traim pentru case, dar este casa in care am locuit, ei nu au locuit niciodata acolo. Noi tot ce am cerut este sa fim lasate sa ne luam lucrurile, matusa noastra sa isi ia lucrurile. Acolo au ramas cartile ale tatalui nostru care nu mai exista, sunt intr-un singur exemplar. Unchiul nostru are cheia de la casa. Cu totii avem drepturi egale. Nu vrem sa spargem usa, nu e ok sa se recurga la asa ceva. Unchiul nici nu stie ce se afla in casa. Nu se poate discuta cu el, nu ne raspunde la telefon, nu stim de ce nu putem comunica. Noi vrem sa rezolvam totul pe cale amiabila. Nu stim daca este bolnav. Din clipa in care tata a murit, unchiul Marcu nu a raspuns nimanui la telefon. Nu cred ca a suferit vreun soc fiindca el comunica prin verii nostri", a pus Lidia.

Fiica lui Vadim Tudor a vorbit si despre procesul pe care tatal lui l-a avut cu Adi de la Valcea: "Este foarte suparat ca a pierdut procesul. Isi vrea banii inapoi, dar nu sunt la noi, ca nu am primit nimic".

Eugenia Vadim a vorbit despre pasiunea ei pentru make-up: "Am o diploma de make-up artist, dar nu fac nimic in sensul asta. Imi mai machiez doar prietenele"."Cu ziarul merge bine, dar nu prea avem unde sa il vindem ca nu mai sunt chioscuri in Bucuresti", a mai spus aceasta.

 

viewscnt
TAGURI: vadim tudor

Urmareste-ne pe Facebook