Florentin Pandele a castigat, in 2016, 48.077 lei din indemnizatia de Primar al comunei Voluntari, Ilfov, in vreme ce sotia lui, Gabriela Firea, a luat doar 39.251 lei, in acelasi an, ca edil al Municipiului Bucuresti. Motivul nu este, insa, faptul ca Pandele ar avea un salariu mai mare decat al sotiei lui. Gabriela Firea a fost instalata in fotoliul de primar abia in luna iunie a anului 2016, atunci cand a castigat alegerile locale detasat fata de contracandidatii ei.

Florentin Pandele este deja la al cincilea mandat ca primar al Voluntariului. Prima oara a ajuns in aceasta functie in anul 2000, la doar 39 de ani, iar de atunci nu l-a mai dat nimeni jos. Pandele a ajuns chiar la performanta sa castige alegerile cu 91,27% in 2008, performanta impresionanta pentru orice om politic. In aprilie 2016, el a decis insa sa candideze ca independent, pentru a nu influenta cariera politica a Gabrielei Firea, care a participat la scrutin din partea PSD. Chiar si asa, el a castigat alegerile cu 67% din voturi.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

De cealalta parte, Gabriela Firea a castigat alegerile din 2016 cu 43% dintre voturi.

In momentul alegerilor, ea fusese deja aleasa si ca senator. Conform declaratiei de avere, in 2016, ea mai primit 38.743 lei si ca parlamentar.

Incepand cu februarie 2017, dupa venirea la guvernare a aliantei PSD-ALDE, salariul Gabrielei Firea a crescut pana la a fi echivalent cu indemnizatia de ministru.

In prezent ea castiga aproximativ 2.500 euro pe luna (11.500 lei).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si