Daniel Sitaru, fiul fermierului ialomitean Nicolae Sitaru, a trait o experienta care poate fi considerata extrema pentru un fiu de milionar. Daniel a lucrat ca mucnitor necalificat si a fost platit „cu ziua” la o ferma in Statele Unite. Tanarul a luat singur aceasta decizie si spune ca cele 8 luni petrecute la ferma l-au convins ca poate fi un ajutor de nadejde pentru tatal sau.

Daniel, la ferma din Statele Unite
Daniel, la ferma din Statele Unite

Cu cativa ani in urma, fiul lui Nicolae Sitaru a ajuns in Statele Unite datorita unui program de promovare a agriculturii americane. A fost „repartizat” la o ferma de 475 hectare din vestul statului Dakota de Nord, la granita cu Montana, scrie recolta.eu.

Cu toate ca la inceput parea o joaca, experienta s-a dovedit a fi cu mult mai grea decat se astepta. Tanarul a povestit ca lucra, uneori, chiar si 12 ore pe zi, la semanat, irigat si recoltat.

Asa arata o ferma din Dakota de Nord
Asa arata o ferma din Dakota de Nord

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

„Zona in care am fost era una foarte rece.

Cand am ajuns inca era zapada, asa ca am lucrat in atelier. Scott ne-a aratat cum sa schimbam filtrele la tractoare. El ne explica ce sa facem, ne dadea in mana cheile de care aveam nevoie, dar noi faceam munca propriuzisa. Stia cum sa ne invete. Au urmat, apoi, luni intregi de munca asidua”, a povestit Daniel Sitaru pentru sursa citata.
Nicolae Sitaru, un om de afaceri cu castiguri de milioane
Nicolae Sitaru, un om de afaceri cu castiguri de milioane

In prezent, Daniel Sitaru il ajuta pe tatal sau in afacerea cu cereale. Nicolae Sitaru detine opt silozuri si peste 200 hectare de teren arabil in Ialomita. Compania inregistreaza cifre de afaceri de multe milioane de euro pe an, iar Sitaru sr este presedinte al Asociatiei Judetene a Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si