Fratele Madalinei Manole nu si-a mai strans nepotelul la piept de aproape 8 ani, de la moartea sorei sale. Dupa cum se stie, Petru Mircea jr nu a fost lasat de tatal sau sa mearga la bunicii materni, la familia Madalinei Manole.

Astfel, in ciuda eforturilor facute, rudele de sange ale regretatei cantarete, care s-a stins din viata in vara lui 2010 dupa ce a inghitit un pesticide letal, nu au fost prezente in viata fiului Madalinei Manole, cel mic fiind crescut de tata.

(Ce ironic! Fratele Madalinei Manole, confundat cu Petru Mircea)

 

Marian Manole, fratele artistei care se razboieste de ani buni cu Petru Mircea, stie insa cum arata acum cel mic. Anul trecut, in vara, printr-o conjunctura favorabila, el a reusit sa primeasca fotografii proaspete cu baiatelul surorii sale si sa vada, in sfarsit, cum arata cel mic.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

 

“Sunt aproape 8 ani de durere, 8 ani de cand viata familiei mele a fost data peste cap. Tata parca a imbatranit 30 de ani in acesti 8 ani. Sta toata ziua si se uita la poza nepotului de la Otopeni, la o fotografie veche de cand cel mic era foarte mic.

Fizic, eu personal nu l-am mai vazut de aproape 8 ani. Adica de cand traia sora mea, de la ultimul Revelion pe care l-am facut impreuna. Despre tata s-a spus ca merge pe la scoala sa stea pe la garduri sa-si vada nepotul. Nu mai merge, domnule, nu mai merge ca nu mai poate. Nu mai este atat de sanatos ca sa stea pe strazi si sa astepte ore in sir”, a declarat Marian Manole pentru stirilekanald.ro.

Prin ce metoda neasteptata a reusit familia Madalinei Manole sa ajunga la fiul ei!

“Am avut noroc vara trecuta. O fata din fan clubul Madalina Manole ne-a trimis, mie si tatalui meu, fotografii cu nepotelul. Ea s-a nimerit sa fie la mare, la Saturn, chiar in perioada in care se afla acolo si fostul meu cumnat cu iubita lui si cu nepotul meu. I-a surprins pe plaja si a reusit sa ii faca copilului cateva fotografii.  Nu vreti sa stiti ce bucurie a fost pe tata.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: „S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat la Viena- radioimpuls.ro

Conform hotararii judecatoresti, noi am putea sa il vizitam pe copil in primul si al 3-lea weekend din luna, in intervalul 09:00 la 19:00. Credeti-ne ca am facut carare la Bucuresti incercand sa-l luam. Insa, taica-su face ce facea si ba il ia de acasa, ba pleca nu stiu unde impreuna, toate astea doar ca sa nu ni-l dea. Puteam sa apelam la un exacutor judecatoresc. N-am facut-o! Am exclus din start varianta asta sau cea de a apela la Politie, pentru ca acest lucru i-ar pricinui emotii negative, trauma, celui mic.

El (n.r.: Petru Mircea) a spus ca vom vedea copilul peste mormantul lui. Eu zic ca peste 8 ani, cand fiul sorei mele va implini 18 ani, copilul acesta o sa fie liber sa alearga si ne va cauta. Pana atunci insa, ne uitam la poze”, a declarat Marian Manole pentru stirilekanald.ro.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si