Fratii Becali, Giovani si Victor, au detinut ani la rand firma de impresariat sportiv “Becali Sports SRL”, insa acestia au cedat actiunile sotiei lui Victor si fiicelor acestuia, astfel ca afacerea a ramas in familie. De altfel, celebrii impresari au trecut pe numele rudelor atat conturi, cat si proprietati, inca din 2010, cand DNA a inceput ancheta in Dosarul transferurilor, in urma caruia au fost condamnati la inchisoare cu executare, Giovani la 6 ani si 4 luni, iar Victor la 5 ani si 8 luni.

Presa a relatat ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are dificultati in a recupera prejudiciul creat de fratii Becali, care este de 30 de milioane de lei (6,6 milioane de euro). Desi s-a speculat ca ANAF poate recupera prejudiciile in urma unui proces prin care sa se anuleze instrainarea averii, lucrul acesta nu s-a intamplat pana acum.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”- wowbiz.ro

In schimb, firma “Becali Sports SRL” a dat in judecata ANAF si Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, contestand un act administrativ fiscal emis in aprilie 2016, venit in urma unei decizii de impunere din octombrie 2015. Dosarul  a fost inregistrat pe 1 septembrie 2016, cu aproape doua saptamani inainte ca Giovani Becali sa fie eliberat conditionat din puscarie. In acel moment, Becali  a descoperit un adevarat prapad financiar, “Becali Sports SRL” inregistrand o pierdere de 2,1 milioane de euro in 2015.

Pana acum, procesul dintre firma si institutiile statului a avut mai multe termene amanate, urmatoare intalnire in instanta fiind programata pe 13 martie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si