Dincolo de momentele extraordinare pe care le-a trait la microfonul Televiziunii Romane la performantele fabuloase ale Nadiei sau Generatiei de Aur, Cristian Topescu a avut, in urma cu aproape cinci decenii, mari emotii din cauza unei gafe pe care a facut-o in timpul finalei Campionatului Mondial de handbal din 1970, castigata de Romania in fata Republicii Federale Germane.

Citeste si: Copiii celui mai bogat bucatar din lume nu au voie sa manance in restaurantele tatalui sau! Motivul halucinant pentru care cei patru copii nici macar nu sunt lasati sa doarma langa parintii lor

Intrebat de jurnalisti care este cea mai mare eroare pe care a facut-o in timpul unui comentariu in direct, Cristian Topescu si-a adus aminte de marile probleme pe care le putea avea in 1970, daca nationala de handbal nu-l salva, la limita, in prelungirile finalei Campionatului Mondial: "Cea mai mare gafa a fost cea de la finala Campionatului Masculin de Handbal din 1970, meciul Romania- Republica Democrata Germana, care a avut prelungiri. in regulament erau doua reprize de prelungiri de cate cinci minute, amanunt pe care l-am uitat in focul comentariului si dupa prima repriza de cinci minute am spus <<Suntem campioni mondiali!>>. Echipa noastra avea un gol avantaj.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Mi-am dat seama imediat si am rectificat greseala, cerandu-mi scuze si spunand ca se mai joaca inca o repriza de prelungiri. Spre norocul meu, echipa Romaniei a castigat acea finala, ultimul gol fiind marcat de extraordinarul Gheorghe Gruia. A fost 14-13 pentru Romania, dupa doua reprize de prelungiri.

imi inchipuiam la intoarcerea acasa ce s-ar fi scris, daca ai nostri pierdeau, despre comentator, care nu stia nici macar regulamentul desfasurarii finalei", si-a amintit Topescu, intr-un interviu pentru Telekom Sport.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si