George Buhnici a bagat peste 100.000 euro in constructia casei de la Corbeanca! Imobilul este gata in proportie de 70%
Life

George Buhnici a bagat peste 100.000 euro in constructia casei de la Corbeanca! Imobilul este gata in proportie de 70%

Radu Constantin
13 sep 2017

George Buhnici a ajuns sa investeasca peste 100.000 euro in constructia unei case situate langa Corbeanca, iar proiectul este inca departe de finalizare.

George Buhnici si-a depasit toate anticiparile legate de costurile constructiei casei visurilor sale, in care se va muta impreuna cu familia, cand va fi gate. Constructia a „inghitit” 104.000 euro in 4 luni, in conditiile in care aceasta se ridica pe o structura din lemn. De altfel, Buhnici a recunoscut ca in scurta vreme va ramane fara bani si ca spera sa gaseasca solutii tehnologice prin care sa mai limiteze din costuri.

Primavara trecuta, cand George a demarat lucrarile la imobil, el avea in plan sa contruiasca o casa traditionala, care sa beneficieze de independenta energetica, adica sa produca singura energia de care are nevoie cu ajutorul unor panouri fotovoltaice. Un singur panou costa in jur de 10.000 euro. In timp, ambitiile prezentatorului au crescut si la fel si costurile. Buhnici a investit mai mult in panouri si izolatii, astfel incat sa-si transforme casa intr-o mica centrala pentru comunitate. Acesta spunea pe blogul sau, georgebuhnici.ro ca o astfel de casa ar fi unica in Romania, iar in lume exista foarte putine.

Citeste si: Mesaj dur al prezentatorului tv George Buhnici dupa alegeri: "Acum o sa va rugati la icoana DNA-ului!"


George Buhnici a platit ion jur de 45.000 euro si pe terenul situat in zona Corbeanca, in 2015. Vedeta a povestit ca s-a apucat de casa dupa ce a scapat de rate si a anuntat ca nu mai vrea sa faca rate la banca. Casa lui Buhnici urmeaza sa aiba 180 mp utili, impartiti pe doua nivele. Terenul pe care se afla casa are 1600 mp.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook