Printre lacrimi, lectia pe care batranul snopit in bataie le-o da agresorilor care ar fi putut sa-i fie nepoti te lasa fara cuvinte.  Desi, e-n scaun cu rotile, din cauza coloanei fracturate, barbatul in varsta de 70 de ani spune ca-i iarta. O poate face, probabil, si pentru ca nu-si mai aminteste multe. Marturie a violentei cumplite stau insa imaginile surprinse in seara atacului. 
 
 
Paznicul de la pasaj a fost cel care l-a salvat pe barbat din mainile batausilor. La politie, cei doi ar fi spus ca erau prea beti ca sa realizeze ca erau la un pas sa ucida. Deocamdata, motivul scandalului e neclar, pentru ca intre declaratiile celor 3 exista diferente. Se pare ca victima lucra pentru unul dintre agresori, iar totul ar fi izbucnit dupa ce el si-ar fi cerut banii. 
 
 
Barbatul e din Focsani, iar in Brasov muncea cu ziua, ca sa-si intretina fiul bolnav, de-acasa. Deocamdata, el va mai ramane cel putin doua saptami internat in spital. Agresorii sai sunt in arest preventiv, pentru loviri si alte violente. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si