Este ora 8 si 30 de minute, iar pe bulevardul Iuliu Maniu se sta. Cel mai sigur, ca sa ajungeti la serviciu, este sa va infofoliti bine si sa o luati pe jos.

Este ora 9 fara douazeci. Am parcurs distanta destul de rapid. Sunt la intersectia Lujerului. Cele minus 14 grade Celsius din termometru nu iti permit sa mergi prea relaxat. urmeaza traseul pana la tramvaiul 41.



Victorie! Am reusit sa in statia de tramvai. Surprinzator, nu sunt chiar atat de multe persoane. E clar! Asa se si explica aglomeratia din trafic. Oamenii au preferat sa se urce in masini si sa lase libere mijloacele de transport in comun.

Acum am ajuns si la destinatie. Cobor din tramvai. Este ora noua si 34 de minute. Am scos chiar un timp mai bun decat ma asteptam.

Sa nu va inchipuiti ca lucrurile s-au mai relaxat dupa 10 dimineata, o data ce aproape toti elevii au ajuns la scoala. Bulevardele Capitalei tot ca o parcare imensa au aratat.

Nu mai putin de 4 politisti locali au incercat sa fluidizeze traficul in aceasta intersectie. O misiune aproape imposibila, mai ales cand si un camion se strica exact in dreptul semaforului.

"E infernal.
Cat ati facut pana aici? O jumate de ora, cam asa. Si la semaforul asta de cand stati? E a cincea pornire."

"Stau de, nu stiu, 20 si ceva de minute din capat, de la bariera. Doar ca sa-l treci pe asta? Doar ca sa-l trec pe asta."

"In cea mai deprimanta zi de luni a anului si Bucurestiul pare ca s-a intors la normalitate. Adica un haos de nedescris in trafic, unde cozile se intind chiar si pe cateva sute de metri.
Undeva, in departare, acolo, e semaforul."

"Cat v-a luat sa ajungeti primul la semafor? De pe bulevardul Timisoara pana aici 25 de minute. Si intr-o zi, sa-i spunem obisnuita, cat v-ar fi luat? 10 minute."

"Cum ati mers pana aici? Foarte greu, naspa."

Nici pe strazile secundare n-a fost mai usor, mai ales ca multi soferi au crezut ca le pot folosi drept scurtaturi.

"La bordura. Ai loc aici, la bordura."

Si, pentru ca meniul sa fie complet, intr-o alta zona din Capitala, un autobuz a cedat in mijlocul bulevardului.

"Stam de-o ora jumate in aglomeratie. O ora jumate? Da."

"4 ore! Cum 4 ore? De la Popesti. De la intrare in Popesti pana in Giulesti si inapoi. Si unde trebuie sa ajungeti? Inapoi in Popesti."

Acum, nici cu unii soferi nu ne e rusine, mai ales acest domn, care, desi a blocat 3 tramvaie, pare sa aiba alte probleme…

"Ne-a distrus Romania asta, ne-a distrus! La ce ora ma dai? La 7. La 7. Va pup, fratilor!"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si