Imagini senzationale. Craiova a devenit orasul din Romania, pazit nonstop de mascati. Motivul? Clanurile care fac legea in cartiere
Actual

Imagini senzationale. Craiova a devenit orasul din Romania, pazit nonstop de mascati. Motivul? Clanurile care fac legea in cartiere

V.P.
20 aug 2016

In Craiova, raziile politistiilor se fac cu mascati. Totul din cauza clanurilor care controleaza cartierele marginase ale orasului.

Politistii au nevoie de interventia mascatilor pentru a asigura siguranta oamenilor din Craiova. Clanurile fac legea in cartierele de la marginea orasului si sunt din ce in ce mai periculoase.

Echipa "Sabbagh in actiune" a ajuns chiar in miezul actiunii intr-o seara in Craiova. Seara a inceput cu surprinderea unui minor care conducea masina tatalui sau. "De ce sa il duca la sectie, era prin cartier", au spus rudele tanarului, care au urmarit cu masinile politistii.

Jurnalistii de la Kanal D au fost amenintati de familia minorului si au fost nevoiti sa se baricadeze in sectia de politie.

"Nu ai voie sa il filmezi ca e minor", a spus o ruda.

"Am voie sa il filmez dar sa nu ii dau fata", i-a explicat jurnalistul.

Tanarul a continuat amenintarile la adresa purtatoarei de cuvant a IPJ Craiova. "Pana acum 2 ani, politia nu intra deloc la noi in cartier. Acum intra nonstop. Daca mai intra ii omoram. Ii omoram pe toti", a spus el.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook