Impresara lui Cristian Pomohaci are o avere impresionanta!  Mariana Mirea detine o gradinita privata, un complex turistic cu lac si centru de echitatie si mai multe pensiuni!
Actual

Impresara lui Cristian Pomohaci are o avere impresionanta! Mariana Mirea detine o gradinita privata, un complex turistic cu lac si centru de echitatie si mai multe pensiuni!

Matei Vaihan
17 iul 2017

Mariana Mirea, impresara preotului Cristian Pomohaci, s-a lansat in afaceri la inceputul anilor `90.

Cea mai apriga sustinatoare a lui Cristian Pomohaci, preotul acuzat ca i-a facut avansuri sexuale unui tanar, este Mariana Mirea. Despre ea, presa a relatat ca este impresara acestuia si ca s-ar ocupa si de administrarea averii preotului care are si o cariera de cantaret de muzica populara. "Eu îl iubesc pe părintele Pmohaci şi nu îmi este ruşine să stau lângă el. Îmi este drag, îl respect. Indiferent de părerea oamenilor, eu îl iubesc şi îl respect şi spun răspicat că este un om al lui Dumnezeu”, a spus Mirea la o emisiune tv. Prietena lui Pomohaci, pana la aparitia scandalului o persoana discreta, este o femeie de afaceri de anvergura. In prezent, ea are o gradinita privata in Fagaras, dar si mai multe pensiuni, printre care una langa Fagaras, si una la Sambata.

„Fosta cercetatoare in industria de armament si chimica a orasului Fagaras, Mariana Mirea este dintre curajosii care, la inceputul anilor '90, intuind cursul accelerat spre dezastru al fabricilor locale, si-a luat soarta in propriile maini, deschizand o cofetarie”, scria Formula AS despre Mariana Mirea. Ulterior, afacerile acesteia s-au dezvoltat, investind intr-un complex turistic de langa Fagaras, pe malul unui lac, unde se ofera servicii de cazare, masa, pescuit, dar si de echitatie.

Asa arata compexul turistic de langa Fagaras al Marianei Mirea

"Dorind sa-si extinda activitatea, a solicitat primariei inchirierea celor 17 ha de la marginea orasului, unde a facut investitii importante: a introdus gazul metan si apa curenta, a regularizat salba de lacuri, a construit restaurantul si salonul de receptii si a finisat vila centrala, cu 25 de locuri de cazare in camere duble si apartamente. A dorit si a reusit sa creeze o pensiune agro-turistica de care sa se vorbeasca in toata tara, mai ales ca a pus la dispozitia celor interesati cai de calarie cu instructori bine pregatiti, pentru escapade ecvestre in zona, mult cautate mai ales de turistii francezi. La timpul potrivit, s-a calificat pentru cumpararea intregii suprafete a complexului si arendarea a inca unui teren arabil de 50 de hectare, pe care sa cultive nutreturi pentru vaci si cai”, se arata in material. Ulterior, Mariana Mirea si-a extins afacerea din turism, inaugurand si alte pensiuni.

Mariana Mirea detine o pensiune si la Sambata

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook