Actiunile criminale ale Magdalenei Serban se rasfrang acum si asupra familiei sale! Persoanele din Craiova, orasul din care provine femeia de 36 de ani care a ucis cu sange rece o alta tanara la metrou, se tem chiar si de parintii acesteia!

Drept dovada, in urma cu cateva zile, la scurt timp dupa ce s-a aflat de crima, mama Magdalenei a fost ocolita intr-un magazin din localitate de persoanele venite la cumparaturi!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

“Doamna Constanta nu are nicio vina, dar faptele fiicei sale au ingrozit intreaga tara! In ciuda faptului ca apropiatii femeii stiu cat s-a chinuit cu Magdalena, care era bolnava psihic, si cat de mult a insistat, in urma cu o luna, sa o interneze intr-un spital specializat, in aceste momente, toata lumea se fereste de ea prin oras! De atfel, chiar marti, cand a intrat intr-un market sa isi niste achizitioneze produse alimentare, oamenii nu au mai calcat in incinta pana nu a plecat mama criminalei de acolo”, au dezvaluit surse de la fata locului!

Pe de alta parte, apropiati de-ai sotilor Serban sustin ca nici parintii ucigasei nu isi doresc sa fie in centrul atentiei, mai ales ca intotdeauna au fost persoane discrete, cu frica lui Dumnezeu si care s-au sacrificat pentru copiii

lor ani la rand! “Nu meritau sa se abata asupra lor o asemenea nenorocire, dar asta este situatia! Acum, trebuie sa o infrunte si sa reziste presiunii”, au povestit prietenii familiei!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si