Iti sfasie inima! Mesajul cutremurator postat de cantaretul Mihai Onila la sapte luni de la moartea fiicei lui
Actual

Iti sfasie inima! Mesajul cutremurator postat de cantaretul Mihai Onila la sapte luni de la moartea fiicei lui

Stirile Kanal D
19 mai 2017

Mihai Onila a trecut prin momente dramatice atunci cand fiica lui s-a stins din viata din cauza unei boli necrutatoare, iar acum, la sapte luni de la trecerea in nefiinta a acesteia, artistul a facut un anunt cutremurator.

In urma cu putin timp, fostul component al trupei AXXA a facut publica o imagine in care apar trei statui, ce par a reprezenta familia pe care canteretul o avea inainte ca micuta lui sa se stinga din viata. Mai mult de atat, mesajul lui a fost unul trist si i-a impresionat pe fani.

"Odata am fost 3 …si din nou vom fi in viata viitoare ! in viata asta asa am hotarat noi 3 !', a scris Onila pe Facebook.

"Viata este o mare incercare', "Foarte adevarat cei ce se iubesc cu adevarat nu se despart niciodata, ei comunica si dincolo de viata pamanteana', "Sufletele pline de iubire nu se despart niciodata', au fost comentariile fanilor de pe contul de socializare.

Fetita lui Mihai Onila, in varsta de noua ani, s-a stins din viata in urma cu sapte luni, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala incurabila, scrie wowbiz.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook