Larisa de la Exatlon, in cele cateva zile de cand se afla in competitia Exatlon din Republica Dominicana, a dovedit ca este o sportiva buna si a castigat cele mai multe probe in care a luptat impotriva Razboinicilor. De calitatile sale s-au convins si colegii de echipa, pentru ca, desi este noua in concurs, nu au nominalizat-o pentru eliminare. Vezi si cum i-a dat Larisa "clasa" lui Giani Kirita.

Larisa de la Exatlon nu este foarte vorbareata, iar telespectatorii nu au aflat foarte multe despre tanara intrata in echipa Faimosilor. I-a impresionat insa pe multi atunci cand, la finalul unei probe pe care a castigat-o a spus ca tatal sau ar fi fost mandru de ea.

Si asta pentru ca, Larisa a venit in competitia Exatlon intr-o perioada foarte a grea a vietii sale, la doar cateva luni de la moartea tatalui ei, de care era extrem de apropiata.

Larisa de la Exatlon face sport de la 7 ani

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

"Sora mea traieste pentru sport, iar reusitele sale ii sunt dedicate tatalui nostru pentru ca el este cel care ne-a indrumat catre sport inca de mici.

Si el a fost un sportiv, a facut lupte libere si greco-romane, a fost medaliat cu argint la Balcaniade. L-am pierdut de curand si suntem inca in doliu. Larisa s-a inscris la Exatlon si in memoria tatalui nostru”, ne-a declarat sora Larisei, care a acceptat sa ne dezvaluie drama traita de sportiva in septembrie anul trecut.

Larisa de la Exatlon, in varsta de 28 de ani, s-a impus in echipa Faimosilor, ea reusind in doar cateva zile sa aduca mai multe victorii echipei. Tanara este o sportiva inca de mica. “A facut atletism inca de la 7-8 ani, are Facultatea de Educatie Fizica si Sport si este antrenor personal de fitness si de TRX. Este foarte ambitioasa, cu un potential foarte mare si iubeste ceea ce face. Sper sa aduca tot mai multe victorii pentru echipa”, ne-a spus sora Larisei de la Exatlon. 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si