Leo Iorga se lupta cu cancerul de cativa ani buni si nu se da batut. Artistul a facut mai multe operatii, tratamente, vaccinuri, si multe rugaciuni ca sa traiasca si, de ce nu, sa se vindece. Indragitul artist recunoaste ca de cand s-a pricopsit cu aceasta boala crunta s-a apropiat mai multe de biserica si de Dumnezeu.

Cantaretul a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu mai bine de 6 ani, a facut mai multe operatii atat la plamani, cat si pe creier, a cheltuit sute de mii de euro pe tratamente

si lupta in continuare sa traiasca. Leo Iorga a cheltuit, de-a lungul anilor, sute de mii de euro pe operatii si tratamente. El a fost la inceputul anului 2017 in Cuba, la o clinica de specialitate, unde a facut un vaccin care distruge celulele canceroase, iar de acolo a plecat spre Romania cu un tratament pe care sa-l urmeze 6 luni. Toata “afacerea” l-a costat 20.000 de euro, dupa cum declara chiar el la intoarcerea in tara. Acum, Leo Iorga lupta pentru omologarea canabisului de uz medical in Romania.

 

 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

De cand s-a imbolnavit insa, Leo Iorga recunoaste ca s-a apropiat mai mult de Dumnezeu.

Desi initial credea ca e o pedeapsa pentru ca a pacatuit, mai apoi, dupa ce a studiat si a citit mult, a ajuns la alta concluzie.

“Este vorba de lucrurile spirituale pe care fiecare trebuie sa le aiba in vedere, si dialogul permanent cu Divinitatea, personal, fie la biserica unde se invoca Sfantul Duh, fie acasa, fie prin rugaciune… cea mai adanca meditatie cu putina. Cu certitudine m-am apropiat mai mult de Dumnezeu de cand m-am imbolnavit. La inceput am crezut ca e vorba de un stigmat, este vorba de un fel de pedeapsa pentru ca am pacatuit mai demult, ei… dupa 6 ani, citind si studiind, mi-am dat seama ca Dumnezeu n-a creat lumea ca sa o distruga, ci oamenii au facut lucrul asta de-a lungul istoriei, sa bage frica in tine ca sa iti fie teama de cler nu de biserica, atentie. Cred ca, incet, incet, lumea de astazi ar trebui reorientata spre credinta adevarata, sa vina la biserica cu inima deschisa, spre lumina si iubire, acolo unde se afla Iisus Hristos pentru noi, crestinii”, ne-a declarat Leo Iorga.

Leo Iorga s-a apropiat atat de mult de Dumnezeu, incat aproape saptamanal merge la biserica, in special duminica, si zilnic se roaga.  

Cei care vor sa-l ajute pe artist o pot face donand in conturile deschise pe numele lui Leonard Iorga la BCR Berceni:

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

RO48 RNCB 0318 0006 7289 0001, cont RON

RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001, cont EURO

Pentru detalii suplimentare, Paula Iorga, sotia artistului, poate fi contactata la numarul de telefon: 0730.423.918.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si