Liderul Misa, Gregorian Bivolaru, a iesit din inchisoare! Ce le-a dezvaluit jurnalistilor
Actual

Liderul Misa, Gregorian Bivolaru, a iesit din inchisoare! Ce le-a dezvaluit jurnalistilor

V.P.
13 sep 2017

Liderul Misa, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat condiţionat şi a simţit astăzi din nou, gustul libertăţii. Ce le-a declarat jurnaliştilor, la ieşirea din penitenciarul Bistriţa, dar şi ce planuri are... aflaţi chiar acum.

Cu bratele incarcate de bagaje, Guru Bivolaru, ajutat de 5 barbati, se indeparteaza de penitenciarul Bistrita, unde si-a petrecut ultimii 2 ani. A iesit in jurul pranzului, iar in fata jurnalistilor declaratiile sale au fost scurte si calculate.

-Ce veti face acum , ca sunteti in libertatate? Voi vedea. O sa scriu .  Sunteti vinovat? Nu, nu sunt vinovat. Veti da statul roman in judecata? Nu, nu.

Liderul MISA a fost eliberat conditionat, dupa ce si-a ispasit o treime din pedeapsa de 6 ani. Avocatul sau a invocat, in fata judecatorilor, varsta de peste 60 de ani a lui Bivolaru, dar si comportamentul exemplar pe care l-a avut in spatele gratiilor. Pe 7 septembrie magistratii Judecatoriei Bistrita au decis eliberarea. De acum, Guru Bivolaru trebuie sa respecte niste reguli

Aris Cupsa, avocat: Limitarile impuse de judecatorul care a dispus eliberarea, in speta sa se prezinte periodic la organul de verificare si alte prevederi 4.22

Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta, in februarie 2016, in baza unui mandat european de arestare, iar 4 luni mai tarziu a fost extradat in Romania, unde a executat o pedeapsa pentru intretinerea unui act sexual cu un minor.

Fondatorul MISA a plecat din tara in 2004 , dupa ce a fost trimis in judecata, iar 8 luni mai tarziu a fost prins de autoritati in Suedia. Pe atunci, Gregorian Bivolaru a cerut azil politic, iar  autoritatile suedeze i-au acceptat cererea.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook