Limbaj suburban si agramat. Reactia virulenta a Monicai Iagar dupa ce presa a relatat ca se pensioneaza la 44 de ani pe o pensie uriasa
Sport

Limbaj suburban si agramat. Reactia virulenta a Monicai Iagar dupa ce presa a relatat ca se pensioneaza la 44 de ani pe o pensie uriasa

V.P.
13 sep 2017

Monica Iagar a starnit un adevarat scandal pe Facebook dupa ce presa a relatat ca fosta atleta, suspendata in 1996 pentru dopaj, se va pensiona la 44 de ani si va incasa 12.000 de lei lunar.

Monica Iagar a starnit un adevarat razboi pe contul de socializare al jurnalistei Dochita Mosoianu, de la TVR Sport, care a distribuit stirea ca fosta atleta se va pensiona. Potrivit adevarul.ro, Monica Iagar a sarit la gatul acesteia avand niste afirmatii lipsite de echilibru si bun simt.

Iata o parte din afirmatii, respectand intru totul ortografia afirmatiilor Monicai Iagar:

Citeste si: Doliu in lumea sportului! Tudor Petrus a incetat din viata la varsta de 68 de ani

Citeste si: Christoph Daum a fost demis de la nationala

Citeste si: Acum un an Horia Tecau a fost la un pas sa renunte la tenis! Problemele de sanatate l-au pus la pat pentru cateva luni bune!"nu iau pensia ca sef la Dinamo pt cultura ta ci pt ca am fost angajata ministerului de interne si pt ca sunt militară de 27 de ani si tot militară eram si cand atârnai la un interviu de al meu Daca nu era naşulEnachescu erai praf vrei sa ma apuc De tine sa îţi spun public despre ziarista de doi bani Dochita"

"la voi in presa nu conteaza Omul ci bani sa iasă din orice ..."

"Esti convinsă Dochita ca este aşa ... credeam ca atunci cand stăteai atârnată de gard ca sa iei un interviu sportivei nu gândeai aşa Te gândeşti oare ca atunci cand îţi iei salariu la caserie ţi-l iei pt ca sportivii îţi fac ştirile de care tu si nevoie ca sa îţi iei salariul altfel nu ştii sa faci nimic decat sa stei după unul sau altul asta despre tine ziarista Acum îţi spun pt cunostiintele tale ca Ştirea este falsa si daca nu ai trei surse sunt la rang de zvon"

"Ştirea este ca am ieşit la pensie pe boala nu de bine ... pt ca atunci cand tu câştigai mii de euro pe ştiri sportive eu îmi rupeam cocoaşa pe stadion si tu frecai mangalului la TVR si aşteptai sa îţi pice Ştirea este ca nicu eu nu ştiu cât am pensia si nici nu conteaza pt ca nu eu am facut legea dar boala o am si încerc sa duc o viaţa liniştita sa îmi văd de familie si păcat ca tocmai tu sa fi vehementa si nu am ce dezminţire sa dau pt ca nişte analfabeţi de Ziarişti vor sa plătească daune morale duse ca arunca in spaţiul public nişte vorbe"

"Pt ca nu ma aşteaptam ca tocmai ea care ştie Omul Monica sa pună problema cum o pune ... nu eu am facut legea , nu eu sunt vinovata ca a venit bolile pe mine , nu eu sunt vinovata ca , clubul dinamo nu are preşedinte , eu bu am facut decat sa asigur comanda acestui club cat pot pentru de anul trecut am avut dosar de pensie si atunci nu mai spuneaţi nimic ... Acu toată lumea îşi da cu părerea si nimeni nu vrea sa cada realitatea"

viewscnt
TAGURI: monica iagar

Urmareste-ne pe Facebook