Stirile zilei

Politica

Liviu Dragnea: Imi doresc ca 2017 sa fie un an al cresterii economice care sa se simta in buzunarele romanilor

17:13, 31 Decembrie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis sambata un mesaj de Anul Nou pe Facebook, in care spune ca a facut tot ce a depins de el pentru ca tara sa nu fie aruncata intr-o criza politica şi işi doreşte ca 2017 sa fie “un an al creşterii economice care sa se simta in buzunarele romanilor, un an in care cetateanul sa simta mai mult respect din partea statului”.

“Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multa munca... Un an greu, in care tot ce am urmarit a fost interesul nostru, al romanilor, de a avea stabilitate politica şi economica, de a avea un guvern legitim care sa inceapa sa puna in practica ce am promis in campanie, sub sloganul indrazneşte sa crezi in Romania!”, a scris Liviu Dragnea.

Liderul social-democratilor a sustinut ca a facut “tot ce a depins de el pentru ca tara sa nu fie aruncata intr-o criza politica”. “Cu greu, in final, am reuşit!”, a completat preşedintele PSD.

In incheierea mesajului, Liviu Dragnea le ureaza romanilor “La multi ani”.

“Imi doresc ca 2017 sa fie un An al reconstructiei, un An al creşterii economice care sa se simta in buzunarele romanilor, un An in care cetateanul sa simta mai mult respect din partea statului! La multi ani, romani! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!”, a conchis liderul social-democratilor.

Sursa: News.ro.

 

Urmareste-ne pe Facebook

Alte stiri importante