Liviu Dragnea, la pescuit in ocean, de Paste."Este total diferit fata de pescuitul la stiuca"
Politica

Liviu Dragnea, la pescuit in ocean, de Paste."Este total diferit fata de pescuitul la stiuca"

A.S.
20 apr 2017

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit ca si-a petrecut vacanta de Paste la pescuit in ocean si ca si-a facut poze pe aeroportul din Doha cu romanii pe care i-a intalnit acolo, precizand ca nu va spune exact unde a fost deoarece cei cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa il urmareasca peste tot zi si noapte trebuie sa munceasca pentru acei bani.

Citeste si: Liviu Dragnea marturiseste de ce a izbucnit in ras in timp ce noii ministri depuneau juramantul la Cotroceni

Intrebat unde si-a petrecut vacanta de Paste, Liviu Dragnea a spus ca ”la pescuit”, precizand ca a prins o captura mare si ca ”pescuitul in ocean este total diferit fata de pescuitul la stiuca”.
”Sigur ca e mai important unde merg eu, daca plec 2-3 zile, cred ca este un subiect national. Am fost la pescuit, nu o sa va spun unde din doua motive: cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa ma urmareasca peste tot zi si noapte cred ca totusi trebuie sa munceasca pentru acei bani. Si in al doilea rand, ca sa creez si pentru cei cu care am fost la pescuit aceeasi situatie jenanta in care sa mearga peste ei nu stiu ce investigatori... Nu o s-o fac. Dar probabil ca astazi sau maine o sa pun niste poze, o sa le fac publice”, a spus Liviu Dragnea, potrivit News.ro

Citeste si: Liviu Dragnea este desfiintat de varul fostei sale sotii, Bombonica: "Două bilete la mare pe judetul Teleorman pentru copii fara posibilitati, gratuite. Le-a luat el pentru fiul sau si un nepot!"

Intrebat daca a venit miercuri de la Doha, Dragnea a confirmat, spunand ca si-a facut acolo poze cu romanii din aeroport.
”Am facut foarte multe poze in aeroport in Doha cu romani care au venit sa facem poze si vom face in continuare oriunde o sa merg. Nu am stiut ca este o infractiune, deocamdata. Numai ca chiar nu vreau, nu am facut nicodata si nu am sa fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, ca merg undeva in tara sau in afara tarii. Cand am fost intrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie sa fie asta un mare eveniment, chiar nu inteleg”, a mai spus presedintele PSD.
Potrivit HotNews, Liviu Dragnea si-ar fi petrecut vacanta de Paste in Maldive, tara in care a ajuns facand o escala la Doha, in Qatar.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook