MAE: Un roman a fost ranit in accidentul feroviar din Barcelona
Extern

MAE: Un roman a fost ranit in accidentul feroviar din Barcelona

A.C.
28 iul 2017

Un roman a fost ranit in accidentul feroviar produs vineri in Barcelona, acesta avand rani usoare si fiind internat intr-un spital, anunta MAE. Conform MAE, pana in prezent autoritatile locale au confirmat existenta unui cetatean roman printre victimele accidentului. Acesta se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din Barcelona, prezentand rani usoare.

Oficiul Consular a contactat unitatea spitaliceasca pentru a obtine informatii cu privire la situatia acestuia.

Cetatenii romani afectati pot solicita asistenta consulara la urmatoarele numere de telefon ale Consulatului General al Romaniei la Barcelona – (0034) 934181535 , (0034) 934344223 sau (0034) 934340220, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta sau pe numarul de urgenta al oficiului consular: (0034) 661547853.

Consulatul General al Romaniei la Barcelona monitorizeaza in continuare cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.

Cel putin 48 de persoane au fost ranite vineri dimineata intr-o gara din centrul Barcelonei, au anuntat autoritatile citate de BBC News.

“Este un tren regional care venea din localitatea Sant Vicenç de Calders. Nu sunt morti, ”, a declarat o purtatoare de cuvant a Protectiei Civile, potrivit News.ro.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook