Potrivit datrelor centralizate intr-o harta multianuala care prezinta soselele cu risc de inzapezire, realizata de Mediafax, soselele din sudul, sud-estul, nord-estul si centrul tarii cu cele mai multe drumuri in pericol de inzapezire.

Riscul de inzapeziri este prezent inclusiv pe cele mai aglomerate drumuri. Spre exemplu, cel mai intens utilizat drum este DN1, si acesta apare trasat cu rosu (pericol mare de inzapezire – n.r.)

pe aproape toata lungimea lui, exceptie facand doar partea cu serpentine dintre Predeal si Brasov. Apoi autostrazile A1 (Bucuresti-Pitesti) si A2 (Bucuresti-Constanta) sunt, de asemenea, semnalate ca inzapezibile. Si DN2, care face legatura dintre Bucuresti si localitatile din Moldova, este in pericol pana in zona Ramnicu Sarat, apoi de la Adjud-Bacau pana la Roman- Targu Neamt. In Dobrogea, aproape toate drumurile prezinta risc de inzapezire, in timp ce in Banat si Crisana nu sunt semnalate astfel de pericole.

Citeste si: Meteorologii anunta cod galben de ninsoare si viscol in patru judete din Romania

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Si pe cele mai aglomerate drumuri din Romania, spre exemplu pe DN1, A1 sau A3, riscul de inzapeziri este mare.

Si DN2, care face legatura dintre Bucuresti si localitatile din Moldova, este in pericol pana in zona Ramnicu Sarat, apoi de la Adjud-Bacau pana la Roman- Targu Neamt.

In Dobrogea, aproape toate drumurile prezinta risc de inzapezire, in timp ce in Banat si Crisana nu sunt semnalate astfel de pericole.

Sursa foto: adevarul.ro
Sursa foto: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si