Cele doua STUDENTE- spun gurile rele, nu par sa fie la primul furtisag. Poarta posete incapatoare si se plimba in jurul raftului de ciocolata, lasand impresia ca sunt indecise. Deodata, una dintre fete apuca o cutie mare de ciocolata si o face disparuta in geanta.

Fetele nu se multumesc cu doua-trei tablete dulci. Golesc de ciocolata si cel de-al doilea raft! Domnisoarele reusesc sa fure, astfel, nu mai putin de 40 de tablete de ciocolata! Bonus, patru cutii de bomboane scumpe!

Pofta de ceva dulce ii impinge la furt si pe tanarul din imagine: ascunde o tableta mare de ciocolata in geaca. Nu l-ar fi costat mai mult de 4 lei...  Dar studentia este grea... Cumva trebuie sa faca economii.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

La pusculita s-a gandit, probabil, si aceasta tanara, care nu a furat ciocolata, dar cu un tupeu incredibil si-a bagat in rucsac nu mai putin de cinci doze de bere. Spre deosebire de ceilalti, a avut insa bunul simt, daca putem spune asa, sa plateasca doua beri.

Toti acesti tineri au ajuns acum pe mana politiei. Desi au furat doar ciocolata si bere, risca sa fie pedepsiti cu inchisoarea intre sase luni si trei ani.

In cel mai fericit caz pentru ei, scapa cu o amenda.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si