Mai multi posesori de iPhone 7 si-au distrus telefoanele dupa ce au urmarit acest videoclip: "A fost cea mai mare greseala din viata mea"
IT&C

Mai multi posesori de iPhone 7 si-au distrus telefoanele dupa ce au urmarit acest videoclip: "A fost cea mai mare greseala din viata mea"

24 sep 2016

Si-au distrus noile telefoane de 600 de lire sterline dupa ce au urmarit o gluma proasta pe internet. Cativa posesori de iPhone 7 si-au gaurit telefoanele pentru a face o mufa pentru casti, dupa ce au vazut mai multe videoclipuri pe internet care iti arata cum sa faci asta, fara sa iti strici telefonul.

Noul telefon produs de Apple a venit cu casti wireless, astfel ca nu exista nicio mufa pentru casti. Un videoclip postat pe Yotube te invata cum sa iti faci chiar tu o gaura pentru casti, fara sa iti deteriorezi telefonul. Totul cu ajutorul unui burghiu.

In timp ce multi n-au luat videoclipul in serios, care a fost vizualizat de mai bine de 8 milioane de ori, altii s-au gandit sa incerce. Iata reactiile lor:

„Am incercat si m-am ales cu un ecran distrus care nu functioneaza. A fost cea mai mare greseala din viata mea sa urmaresc acel videoclip”, spune o tanara.

Altul a scris: „Un prieten mi-a spus ca la fel a functionar, insa iPhone-ul meu nu mai functioneaza dupa ce i-am facut o gaura. Nu stiu ce s-a intamplat”, relateaza Daily Mail.

Cei care au acest tip de telefon si vor totusi sa foloseasca castile cu mufa jack sunt nevoiti sa cumpere un adaptor special. Caştile EarPods de iPhone 7 dotate cu un conector Lightning vor putea fi cumparate si separat.

Inlaturarea mufei pentru casti s-a dovedit a fi extrem de controversata printre fanii Apple. Multi s-au plans de faptul ca gigantul IT vrea sa faca bani de pe urma acesoriilor, desi pretul telefonului este si el destul de mare.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook