Mama cantaretei care a murit in incendiul de la Restaurantul Beirut, declaratii in exclusivitate: Ce s-a intamplat in sala de judecata la procesul unde patronul localului este inculpat.
Actual

Mama cantaretei care a murit in incendiul de la Restaurantul Beirut, declaratii in exclusivitate: Ce s-a intamplat in sala de judecata la procesul unde patronul localului este inculpat.

Lili Lascar
13 aug 2017

Un eveniment tragic a lasat Romania fara grai in urma cu trei ani. Un restaurant de lux de la Constanta a ars, iar in incendiu si-au pierdut viata trei tinere.

Patronul si administratorul localului, impreuna cu alte sapte persoane, a fost trimis in judecata. George Karam este acuzat ca a savarsit doua infractiuni de distrugere din culpa-una in forma agravanta, a infractiunii de realizare a constructiilor cu nerespectarea cerintelor esentiale a existentei acestora-forma agravanta, a infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, a infractiunii de construire fara autorizatie intr-o zona construita protejata,a infractiunii de primire in munca a unor persoane fara incheierea contractelor de munca, precum si a 40 de infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

In urma cu cinci zile a avut loc ultimul termen al "dosarului Beirut", iar pe 25 august urmeaza sa se pronunte instanta.

Citeste si: Iata cum arata restaurantul Beirut la 3 ani de la incendiul in urma caruia a murit cantareata Nicoleta Cengher! Pasarile si-au facut cuiburi exact unde au ars de vii cele 3 fete! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Coincidenta tulburatoare! Si-a pierdut tatal in aceeasi zi si la aceeasi ora cand s-a stins si fiica ei in incendiul de la restaurantul Beirut! Mama cantaretei Nicoleta Cengher e in stare de soc!

"Toti s-au declarat nevinovati. Dar mai mult de atat au cerut ca despagubirile sa nu fie asa cum am cerut noi, "sa nu fie o sursa de imbogatire". Asta-i doare pe avocatii inculpatilor. As da oricat doar sa vina Nico inapoi. Banii, cati vor fi, sunt pentru fiul meu, copilul pe care-l mai am. Noi avem ce ne trebuie din punct de vedere material. Restul...este si va fi doar durere cat vom trai", a declarat Mariana Sarkany, mama cantaretei care s-a stins in incendiul de la Beirut. 

Mariana Sarkany merge in fiecare zi la mormantul fiicei ei

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook