Mama care si-a ucis copii, fosta iubita si apoi s-a sinucis, a lasat un bilet de adio: "Sper sa putrezesti intr-o zi! Acum nu mai poti sa ne ranesti"
Life

Mama care si-a ucis copii, fosta iubita si apoi s-a sinucis, a lasat un bilet de adio: "Sper sa putrezesti intr-o zi! Acum nu mai poti sa ne ranesti"

V.P.
12 aug 2017

Politistii au publicat scrisoarea de adio a unei mame care si-a omorat copiii, fosta iubita si apoi s-a sinucis.

Citeste si: Doua frizerite au refuzat sa tunda o tanara depresiva la zero: "Toate meritam sa ne simtim frumoase" - Cum arata acum clienta lor

Citeste si: O mama de 24 de ani si-a trimis copilul la orfelinat prin curier

Inainte de a comite crimele, Jessica Edens a scris trei scrisori. Politistii le-au facut publice. In aceste notite, femeia ii scrie fostului sot, Ben, ca nu mai poate sa le faca rau acum, scrie independent.co.uk.

Tanara, in varsta de 36 de ani, si-a impuscat cei doi copii, de 5 si 9 ani, fosta iubita, Meredith Rahme, apoi s-a sinucis.

"Toti cei pe care tu i-ai iubit nu mai sunt. Ma auzi? Sunt pe cale sa ma duc si eu", i-a spus ea barbatului, la telefon.

Politistii au gasit scrisorile in masina in care mama criminala si-a omorat pruncii.

"Pentru parintii si sora mea: Imi pare foarte rau pentru durerea pe care am provocat-o. Ati fost mereu alaturi de mine si va iubesc nespus. Stiu ca ce am facut este un act egoist, dar nu mai pot suporta durerea. E prea mult. Nu mai pot sa ii fac fata. Nu voi mai trai in durere si nici copiii mei nu vor mai suferi. Imi pare foarte rau! Va iubesc", a scris ea.

In cea de-a doua scrisoare, destinata fostului sot, ea scrie: "Mi-ai facut sa sufar cum nu am suferit in viata mea. Tu i-au facut sa sufere si pe copiii mei. Pentru ce mi-ai facut mie si copiilor mei, sper sa putrezesti intr-o zi. Nu mai poti sa ne ranesti. Acum suntem in pace. Iti doresc sa traiesti in suferinta, rusine si vina tot restul vietii tale".

A treia scrisoare se numeste "Ultima dorinta si Testament".

Autoritatile nu inteleg cum cineva a putut sa isi piarda atat de mult increderea si sa recurga la un act atat de violenta asupra sa si a celor dragi.

Citeste si: Stirea falsa care le-a dat emotii fanilor lui Luis Fonsi. "Iubitul cantaret a murit"

Citeste si: Sotia lui Alexandru Arsinel se simte in continuare rau. Actorul isi pune viata in pericol ca sa o ajute: "Uit de mine, grijile mai mari sunt cu sotia" 

viewscnt
TAGURI: crima, mama, copii, sinucidere

Urmareste-ne pe Facebook