Desi scenele sunt unele cu un impact emotional extrem, mama si bunica micutului spun ca ele nu vad ceva neaparat gresit in asta. Daca mama spune ca regreta ca a exagerat, bunica a spus ca totul e normal si ca baiatul a primit o lectie pe care o merita.

"Am vrut sa il speri putin de Mos.

A primit si cadouri, dar asta nu s-a vazut in filmare. Nici ca Mosul l-a snopit in bataie nu s-a vazut. Recunosc ca, ca si mama, am gresit putin. Il cresc singura si asa am crezut ca e bine sa fac. Recunosc ca am gresit. E copilul meu si ma doare sufletul. Nu il maltratez pentru ca el el sufletul meu. Poate am exagerat putin, dar sa stiti ca nu l-am batut niciodata", a povestit printre lacrimi mama baietelului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

In schimb, bunica lui spune ca nu considera ca micutul a fost traumatizat. "Asa vine Mosul, cu bota.

L-a pus sa zica niste rugaciuni si atat. S-a panicat ca i-a fost frica de Mos, probabil. Filmuletul e facut de un nepot care i l-a trimis tatalui copilului, iar el a vrut sa ne faca rau. Micutul are probleme si la gradinita pentru ca are multa energie. Nu l-am batut niciodata, nici eu, nici maica-sa. Nu consider ca l-am traumatizat pe copil. Nu a fost o sperietura dupa care sa ramana copilul cu traume.
Nu am facut nimic iesit din comun, doar l-a speriat mosul putin cu bota"
, a spus bunica baietelului.

Micutul are cinci ani si este rodul iubirii dintre mama sa si un barbat din Constanta. Cei doi s-au cunoscut in Italia, cand amandoi erau plecatiu la munca. Ei nu au fost niciodata casatoriti, insa baiatul poarta numele barbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si