Aud vorbindu-se de sute si sute de euro pentru vacanta de 1 mai… daca e sa adunam, ajungem la un total chiar si o mie de euro pentru cateva zile petrecute la Mamaia! Ei bine, va propun un mic experiment!

Valoarea zilei este de o mie de euro. O sa intelegeti imediat despre ce este vorba. Vreti sa-i cheltuiti de 1 mai? Dispar rapid, nu va faceti griji…Nu va chinuiti sa faceti calcule.

Haideti mai bine sa vedem ce locuri din lume putem vizita cu buget fix: 1.000 de euro.

Asadar, avem buget de o mie de euro. Unde putem merge, cu majoritatea cheltuielilor incluse in acesti bani?

Spania si Portugalia se detaseaza conform expertului consultat de noi.

„In maximum o mie de euro ar putea sa intre cazarile pentru 7 nopti cu mic-dejun sau demi-pensiune, biletelul de avion si masina inchiriata cu numar nelimitat de kilometri”, a precizat Razvam Pascu, consultat in turism.

Mai putem incerca in Islanda sau chiar in Rusia.

Vreti si mai departe? Ce spuneti de Dubai?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

"Este o destinatie care nu este recomandata pe timp de vara. O destinatie pe care o recomand pentru septembrie, octombrie sau cel mult pana in luna mai. Putem sa include vizite si in Abu Dhabi si in alte emirate”, mai explica consultantul in turism.

Dubaiul poate parea o destinatie exclusivista. Nici vorba de asa ceva. Exista curse low-cost, iar cazarea n-o sa va goleasca portofelul.

Sunt pachete mai ieftine in Emiratele Arabe decat pe litoralul romanesc.
Spre exemplu, cu 890 de euro petrecem 7 nopti la un hotel de 5 stele din Dubai. Iar in acesti bani intra si biletul de avion plus transferul catre unitatea de cazare aleasa.

Incercam si in Thailanda. Credeti ca nu ne descurcam cu bugetul nostru?

„O destinatie care se incadreaza intr-un buget sub o mie de euro, o destinatie care poate fi combinata. Atat Bankok, un oras cosmopolit, cat si zona de plaje, Krabi in special”, a adaugat acesta.

Cu 890 de euro puteti petrece 8 nopti in Maroc. Pachetul include transport cu avionul, mic-dejun, 7 cine si bilete de intrare la mai multe obiective turistice.

E foarte bine sa cautam oferte cat mai bune, cu alte cuvinte ieftine, dar uneori se poate aplica zicala:" E prea frumos ca sa fie adevarat"! Un pret foarte mic poate fi un semnal de alarma. Ce facem pentru a ne asigura ca nu luam o teapa? In primul rand, verificam actele agentiei de turism.

Documentele importante sunt: licenta agentiei, polita de asigurare si brevetul de turism. De asemenea, puteti cere informatii suplimentare de la agentul firmei respective sau cautand pe diferite forumuri parerei ale turistilor care au folosit deja servicii similar.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Licenta agentiei si polita de asigurare trebuie postate pe pagina de internet. In caz contrar, nu va grabiti sa achitati vacanta.

Acum sa vorbim si despre pretioasele amintiri de vacanta.

In unele vacante, un aparat foto profesional poate fi o adevarata povara. Nu ne referim la greutate, cat la faptul ca trebuie sa-l protejezi tot timpul. Iata cum arata geanta lui. Desigur, avem variant camerelor foto pentru amatori, sa le spunem. Sunt compacte si mai ieftine. In plus, nu trebuie sa fii vreun artist ca sa le folosesti. Dar, pana la urma, toata lumea are un telefon mobil. Iar cele mai noi fac poze de calitate.

Un aparat foto profesional trece usor de 400 de euro. O camera foto pentru amatori costa cam 100. Indiferent ce alegeti, este important si cardul de memorie pe care salvati fotografiile.

Costurile pornesc de la 5 euro pentru cele mai ieftine si pot trece de 100 de euro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si