Maria Buza s-a afirmat ca membra a grupului umoristic „Voua”, apoi a facut parte din trupa Teatrului National din Bucuresti. Ulterior, Buza a fost implicata in cateva proiecte de televiziune, prezentand mai multe emisiuni. Mai mult, ea si canta, de cele mai multe ori cu sotul ei, violonistul George Patrascu. Cei doi sustin concerte chiar in restaurantele pe care le detin, unul in Mamaia, celalalt in Bucuresti, deschis de curand.

Pe litoral, Maria Buza si sotul ei detin si o plaja la Mamaia, care se numeste „La buza marii”.

Maria Buza, pe plaja sa din Mamaia

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Situatia financiara a Mariei Buza este reflecatata si de masinile pe care le conduce vedeta. Acum doi ani, paparazzii WOWbiz.ro au surpins-o la volanul unui Mercedes S500 AMG, care daca ar fi nou ar costa in jur de 150.000 de euro. Recent, ea a postat un anunt prin care si-a scos la vanzare un Mercedes GL 420 C din 2008, care valoreaza aproximativ 20.0000 de euro. La un moment dat, Buza a marturisit ca a avut mai multe masini la viata ei:  “Peugeout-ul ala nu, l-am vandut de mult.

Mercedesul asta nu mi-a placut, l-am dat si pe el. Audi... am zis: pleaca de aici cu el. Ce a mai ramas? BMW? Nu! Cu asta ma duc la piata. Unde e?”.

Maria Buza, in restaurantul sau din Bucuresti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si