Ciocarlia cantecului popular romanesc isi iubeste publicul si este iubita de milioane de romani.

Nu o sa ma retrag pentru ca nu ma lasa publicul. Mai sunt colegi care spun <<ca Maria a zis ca nu stiu de cate ori se retrage, dar nu se mai retrage. Daca publicul ma doreste?”, spune interpreta de muzica populara.

Sunt aproape 60 de ani de cand romanii ii fredoneaza cu dragoste melodiile, iar aceasta realitate ii da putere sa continue.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Vocea ii este recunoscuta si aplaudata pe marile scene ale lumii, pentru ca ea, Maria Ciobanu, isi canta viata, cu bune si rele, in fata miilor de oameni.

 

DUREREA CARE II APASA SUFLETUL

Dintotdeauna se stie ca Mariei Ciobanu nu ii place sa vorbeasca despre viata personala. Unul dintre motive ar fi ca soarta i-a dat o povara mult prea greu de dus: sa traiasca departe de copiii ei.

Dar chiar si asa, artista a stiut mereu sa fie o persoana echilibrata si sa treaca peste obstacole cu fruntea sus.

„Nu beau, nu fumez, nu mamnc mult ca sa nu ma ingras, incerc sa ma echilibrez. Am mare bucurie ca sunt a voastra Marie. Cand am sa plec din lume, nu o sa iau nimic cu mine”, spune Maria Ciobanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si