Mihai Gotiu a fost la IML si va depune o plangere la Politie dupa ce a fost lovit de Mirel Palada
Actual

Mihai Gotiu a fost la IML si va depune o plangere la Politie dupa ce a fost lovit de Mirel Palada

A.L.
14 sep 2017

Senatorul USR Mihai Gotiu va merge a Politie, pentru a depune plangere, dupa ce a fost lovit cu pumnii si picioarele de catre Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Asta dupa ce, ijoi dimineata, a fost la IML pentru a-si scoate actele doveditoare ale agresiunii, informeaza B1 TV.

Scene incredibile au avut loc miercuri seara in platoul B1 TV. Mirel Palada l-a lovit cu pumnul si cu picioarele pe Mihai Gotiu, senator USR, si vicepresedinte al Senatului. Cei doi participau la emisiunea ”Talk B1”, moderata de Nadia Ciurlin.

Lavaliere si mese rupte, un platou intreg de emisie scandalizat. Lui Mirel Palada nu i-a mai pasat de nimic. A sarit cu pumnii pe Mihai Gotiu. Se pare ca cel care a sarit la bataie a fost sociologul Mirel Palada. Acesta i-ar fi spart nasul lui Mihai Gotiu, iar apoi l-ar fi lovit si cu picioarele. Cei doi au fost invitati de moderatoarea emisiunii sa paraseasca platoul. Mai mult, Mirel Palada nu va mai fi primit niciodata in platoul B1TV.

”Am ajuns azi noapte la IML, era trecut de miezul noptii, dar programul era pana la 21. Asa ca am mers la Spitalul Clinic de Urgenta ”Sfantul Ioan”, acum am venit la IML documentele, cred ca mai trebuie sa fac radiografii. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook