Ilan Laufer, tanarul care a ajuns ministru la cativa ani dupa ce a pozat la bustul gol pentru o revista glossy, l-a imprumutat „in nume pesonal” pe un anume Alxandru Pincevskii cu suma de 61.000 euro. Informatia apare in declaratia de avere a Ministrului pentru IMM-uri, iar numele debitorului seamana extrem de mult cu al unui celebru milionar din Republica Moldova: Alexandru Pincevschii.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Cu o avere evaluata in 2010 la 100 milioane euro, Pincevschii a fost mult timp considerat al patrulea cel mai bogat moldovean, dupa Anatol Stati, Vladimir Plahotniuc si Nicolae Ciornii.


Cum a ajuns sa se imprumute un asemenea om de la un tanar roman de 33 de ani? Ei bine, Pincevschii a avut probleme destul de mari in ultima vreme. In aprilie, el a fost retinut de ofiterii anticoruptie din Moldova, intr-un dosar legat de „aranjarea” unor licitatii privind parcarile din Chisinau. In plus, holdingul sau, Elita 5, sub care a desfasurat afaceri cu produse petroliere, constructii, auto, comert, etc, s-a prabusit, iar Pincevschii l-a vandut.

Relatia de prietenie dintre Pincevschii si Laufer este recunoscuta la Chisinau, unde s-a scris ca cei doi ar fi facut afaceri impreuna. Afaceristul moldovean a fost, de altfel, si la nunta lui Ilan cu Alina, care a avut loc cu cativa ani in urma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si