Ministrul Transporturilor: "A luat cineva spaga de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!” - Reactia lui Razvan Cuc dupa filmarea in care vorbeste de mita
Economie

Ministrul Transporturilor: "A luat cineva spaga de la ei? Nu mai prind nicio lucrare!” - Reactia lui Razvan Cuc dupa filmarea in care vorbeste de mita

A.C.
31 aug 2017

Ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, a facut o declaratie socanta pe un santier, in prezenta mai multor reprezentanti ai CNAIR si ai presei.

Acesta a vorbit despre o presupusa spaga neincasata de fata cu toata lumea.  Incidentul a avut loc pe 1 iunie, cand a vizitar santierul centruii ocolitoare a Tecuciului.

“Ce facem, stam si ne uitam? Si citim clauzele din contract? Lucrurile sunt simple! Nu e nevoie sa ne complicam. Cineva de la companie a luat spaga de la ei? Sunt istorie atunci! Nu mai prind nicio lucrare... la nicio lucrare sa-i mai vad. Dar la niciuna! Ce tot discutam atata! Stau eu in fata constructorului si ma rog in genunchi, ii dau banii si el nu construieste? Suntem tampiti?!”, a declarat Razvan Cuc, potrivit unei inregistrari publicate pe YouTube de protecuci.ro, adaugand ca  „toate platile catre constructor sunt la zi”.

Potrivit presei locale, investita pentru aceasta lucrare depaseste 70,6 de milioane de lei si ar fi trebuit sa fie gata in 2013, dar a fost ratat si al doilea si al treilea termen de finalizare, din 2016, respectiv 2017, noteaza Digi24.

Dupa aparitia acestei inregistrari, a aparut si reactia ministrului. Intr-o postare pe Facebook, acesta a explicat ca mesajul a fost inteles gresit.

”Am vazut ca multi dintre cei care au vizionat aceasta filmare facuta la inspectia de pe Centura orasului Tecuci sunt, brusc, oripilati de cuvantul "spaga".  Poate au trait in alta tara, dar, din pacate, multe dintre lucrurile care NU s-au facut in Romania, printre care si autostrazile, au avut la baza interesele personale ale unor angajati.

Citeste si: "Fara ea, pot pleca si eu". Alain Delon, reactie devastatoare dupa moartea partenerei sale

Citeste si: Descoperire socanta in bagajul unei femei! Ofiterii vamali s-au mirat de ce transporta aceasta intr-o pereche de sandale

Stiu ca sunt tinta multora pentru ca am deranjat grupuri de interese imense (o filmare facuta in iunie abia acum e rostogolita cu un mesaj eronat). Mai ales a unor constructori care nu fac nimic si care tremura ca le vor fi reziliate contractele de zeci si sute de milioane de euro platite din banii romanilor. Nu e de mirare ca-si trimit vasali la portile ministerului, care n-au reusit sa treaca pragul de aproape 9 luni. 

Pentru cei care au urechi sa auda, ascultati tot dialogul cu constructorii de pe santier: - cine nu-si face treaba pleaca acasa! - Sunt hotarat sa merg pana la capat pentru a cheltui cu responsabilitate si folos banii romanilor in constructia de autostrazi!
Am scos la licitatie tronsoane importante, printre care si vestitele Pitesti-Craiova, Sibiu- Pitesti si multe alte obiective majore. Voi continua sa lucrez doar in interesul romanilor!”,
scrie Cuc pe Facebook.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook