Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala! “N-am stiut. Se descurca, e baiat mare”
Actual

Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala! “N-am stiut. Se descurca, e baiat mare”

G.G.
22 nov 2017

Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala pe care a comis-o in trecut. Artistul a fost prins conducand fara permis si a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, cu suspendare.

Mirabela Dauer, cea cu care Raoul e prieten de ani buni, sustine ca n-a stiut de problema artistului, insa nu-si face griji pentru el.

 

Citeste si: Mirabela Dauer, plina de vanatai la un interviu. Cu greu si-a gasit puterea sa povesteasca chinul prin care a trecut

Citeste si: Dramele marilor cantarete nascute in aceeaşi zi – Angela Similea, Mirabela Dauer si Margareta Paslaru

“Nu am stiut, dar nu cred ca este o asa mare problema. Raoul nu mi-a spus asta, nici nu cred ca ar fi fost un subiect de discutie intre noi. N-am stiut de aceasta problema, noi nici nu am vorbit vreo trei ani. Am reluat legatura, desigur. Sunt sigura ca-si rezolva el problemele. Se descurca singur ca e baiat mare”, ne-a spus Mirabela Dauer.

 

Mirabela Dauer si Raoul sunt prieteni de ani buni. Cei doi au avut insa o perioada in care nu si-au vorbit, dupa ce s-au certat, iar de curand au reluat legatura.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook