Celebrul medic oftalmolog Monica Pop a facut plangere la Politie, dupa ce persoane necunoscute i-au spart contul de la blogul personal si au sters foarte multe materiale legate de problemele pe care le trateaza. Monica Pop formase, pe blog, o comunitate de 15.000 de persoane care primeau sfaturi de specialitate, fara cost, din partea directoarei Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti. In prezent, ultima postare care apare pe site-ul Monicai Pop dateaza din ianuarie 2016.

„Cineva mi-a spart blogul in care aveam articole despre bolile oftalmologice, pe intelesul tuturor si in care raspundeam la intrebarile pacientilor, fara nici un beneficiu si nici o obligatie, ca sa ajut pe cei care aveau nevoie!”, spune Monica Pop.

Medicul considera ca atacul hackerilor nu a venit intamplator, mai ales ca in ultima perioada a avut conflicte cu mai multe persoane. „Am primit amenintari urate de la o persoana pe care am ajutat-o mult, asa se intampla in lume! E plina de neoameni! Mi-ar parea rau, sper sa ma insel, desi este o persoana capabila de orice, dupa cum s-a dovedit a fi! Sper ca in cel mai scurt timp, politia sa afle cine e hackerul care a luat unor necajiti dreptul de a primi o parere, un sprijin de specialitate! Nu pe mine m-a lovit, ci pe ei! Cei de la politie mi-au zis ca au specialisti si ca pot afla repede! Sper sa fie asa si promit sa va spun cine e.

De ce a facut asa ceva va spune el singur autoritatilor. E un fapt penal. E josnica razbunarea oricui si pentru orice! Sunt insa oameni nascuti rai si care se razbuna pe oricine, pentru frustrarile lor incurabile! Rau a facut, rau va avea! Plateste fiecare pentru raul pe care il face cu buna stiinta, altora”, a mai spus Monica Pop.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Monica Pop se razboieste de multi ani cu o fosta asistenta medicala, care i-a facut plangeri peste plangeri la organele statului. De asemenea, ea s-a judecat si cu Adriana Bahmuteanu, pe care a dat-o in judecata pentru calomnie, dar s-a razboit si cu jurnalistul Catalin Tolontan, care a sesizat cateva lucruri bizare care se intampla in spitalul de ochi. De asemenea, Monica Pop si-a atras multe antipatii in breasla pentru ca face parte dintr-o comisie disciplinara in Colegiul Medicilor, care judeca diverse abateri de la etica profesionala a doctorilor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si