Vasile Turcu a pierdut in ultimele doua zile pe care le-a petrecut pe pamant peste o jumatate de milion de euro. Pe 7 si 8 martie, Turcu a pierdut doua procese de executare silita, unul de 250.000 euro iar celalalt de 300.000 euro. Cei doi afaceristi care l-au imprumutat cu bani pe fostul actionar de la Dinamo, s-au grabit sa solicite instantei executarea acestuia la 24 de ore dupa ce Turcu a fost gasit spanzurat.


In dimineata zilei de 1 martie, Vasile Turcu si-a pus streangul de gat si a incercat sa-si ia viata. Sotia acestuia l-a gasit si a chemat ambulanta. O zi mai tarziu, George Octav Cobzaru a prezentat judecatorilor de la sectorul 1, doua bilete la ordin emise de o banca in numele lui Turcu, pentru acoperirea unui imprumut de 250.000 euro. Cazul s-a judecat la urgenta, iar pe 7 martie, Cobzaru obtinea acordul magistratilor pentru executarea lui Turcu.

.

Vasile Turcu s-a spanzurat pe 1 martie

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Pe 3 martie, Mihai Claudiu Bilegean (un afacerist din Satu Mare) cerea incuviintarea silita a fostului actionar de la Dinamo.

Procesul s-a incheiat cu doar cateva ore inainte ca Turcu sa moara si s-a incheiat in avantajul lui Bilegean. Valoarea imprumutului pe care Turcu il avea de returnat: 300.000 euro.

Moartea lui Vasile Turcu ar putea ingreuna totusi procedura de recuperare a datoriilor, cel putin pana la realizarea succesiunii.

Creditorii vor trebui atunci sa ceara executarea silita a mostenitorilor lui Vasile Tucru. In cazul lui Cobzaru, lucrurile ar putea insa sa fie mai simple, pentru ca biletul la ordin reprezinta in sine o garantie a imprumutului, banii putand fi, teoretic, retrasi in orice moment din contul lui Turcu. Evident, daca acestia mai exista.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si