Ne-am facut de ras la Campionatul European de Gimnastica. In sala de antrenament a plouat iar Mariana Bitang a dat cu mopul
Actual

Ne-am facut de ras la Campionatul European de Gimnastica. In sala de antrenament a plouat iar Mariana Bitang a dat cu mopul

A.L.
vineri, 10:11

Tara noastra organizeaza cea mai importanta competitie sportiva din ultimii ani, Campionatul European de gimnastica, insa conditiile sunt departe de standardele solicitate.

In sala din Cluj-Napoca in care se antreneaza sportivii inainte de a concura a ploat in cursul zilei de joi, iar cei implicati au fost obligati nevoiti sa dea cu mopul, indiferent de numele sau statutul pe care il au.

Jurnalistul Dorin Chiotea a publicat pe pagina personala de Facebook o imagine in care Mariana Bitang, una dintre cele mai mari antrenoare din istoria gimnasticii romanesti, dadea cu mopul pentru a indeparta apa.

Campionatul European de gimnastica a inceput miercuri la Cluj-Napoca, in Sala Polivalenta, unde pana acum nu au fost probleme.

Competitia trebuia gazduita initial de Bucuresti, dar a fost mutata dupa ce Primaria nu a fost capabila sa construiasca o Sala Polivalenta.

La aceasta competitie participa sportivi din peste 30 de tari.

Ziare.com

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook