Ne-am facut de ras la Campionatul European de Gimnastica. In sala de antrenament a plouat iar Mariana Bitang a dat cu mopul
Actual

Ne-am facut de ras la Campionatul European de Gimnastica. In sala de antrenament a plouat iar Mariana Bitang a dat cu mopul

A.L.
21 apr 2017

Tara noastra organizeaza cea mai importanta competitie sportiva din ultimii ani, Campionatul European de gimnastica, insa conditiile sunt departe de standardele solicitate.

In sala din Cluj-Napoca in care se antreneaza sportivii inainte de a concura a ploat in cursul zilei de joi, iar cei implicati au fost obligati nevoiti sa dea cu mopul, indiferent de numele sau statutul pe care il au.

Jurnalistul Dorin Chiotea a publicat pe pagina personala de Facebook o imagine in care Mariana Bitang, una dintre cele mai mari antrenoare din istoria gimnasticii romanesti, dadea cu mopul pentru a indeparta apa.

Campionatul European de gimnastica a inceput miercuri la Cluj-Napoca, in Sala Polivalenta, unde pana acum nu au fost probleme.

Competitia trebuia gazduita initial de Bucuresti, dar a fost mutata dupa ce Primaria nu a fost capabila sa construiasca o Sala Polivalenta.

La aceasta competitie participa sportivi din peste 30 de tari.

Ziare.com

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook