Nimic nu se compara cu un ospat prietenesc in Oltenia de sub Munte. Reteta asta de iepure la protap cu salata de legume coapte va incanta toate simturile
Tara-n Bucate

Nimic nu se compara cu un ospat prietenesc in Oltenia de sub Munte. Reteta asta de iepure la protap cu salata de legume coapte va incanta toate simturile

Stirile Kanal D
21 oct 2017

Nimic nu se compara cu un ospat prietenesc in Oltenia de sub Munte! Ca nimeni altii, gorjenii stiu sa impleteasca traditia locului cu taine de imprumut, pentru ca mesele intinse musafirilor sa fie gustoase si imbelsugate. George Mihai si Cosmin Ciobanu s-au ospatat regeste la Baia de Fier si va aduc acum retetele, la Tara-n Bucate!

Nimic nu se compara cu un ospat prietenesc in Oltenia de sub Munte! Ca nimeni altii, gorjenii stiu sa impleteasca sfanta traditie a locului cu bune taine de imprumut, pentru ca mesele oaspetilor sa fie gustoase si imbelsugate. George Mihai si Cosmin Ciobanu s-au ospatat la Baia de Fier si va aduc acum retetele, la Tara-n Bucate!

Urmariti in materialul video de mai jos cum pregatiti cel mai bun iepure la protap si o salata de vinete coapte, cu ardei copt, cu rosii coapte:

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook