Sunt ultimele imagini cu Andreea in viata. Mama ei le priveste ca pe o icoana. Sunt singura ei alinare. Fotografiile si... visele ii mai linistesc din suferinta.

"Nu pot sa uit ultimele ei cuvinte "Mami, te iubesc! Sa ma astepti aici" I-am promis ca o astept. Mult timp m-am simtit vinovata ca am dus-o acolo. Mi-a ciuntit viata. Mi-a luat viata"

Andreea avea opt ani si s-a nascut cu scolioza congenitala si distrofie musculara.

In decembrie 2013 a intrat in sala de operatie alaturi de profesorul Gheorghe Burnei, care urma sa ii indrepte coloana cu o trusa medicala speciala. Interventia se anunta atunci ca fiind o premiera medicala in Romania.

, "M-am dus la el ca la Dumnezeu. Se autointituleaza Dumnezeu copiilor, doar ca in ultima perioada a lasat cam multe sechele pe foarte multi copii si pe parinti".

Andreea si-a dat ultima suflare pe masa de operatie. De la IML... mama a aflat ca fetita suferise un soc hemoragic in timpul operatiei si nu a mai putut fi salvata.

Daramata e si aceasta mama din Vrancea. Fetita ei de 6 ani, diagnosticata cu boala oaselor de sticla, a fost in grija chirurgului in ultimii trei ani. A suferit mai multe operatii si ar fi ramas cu un picior mai scurt in urma lor. 

Mama se plange ca medicul nu numai ca nu i-a facut bine copilului ci ar fi conditionat interventiile de plata a opt mii de euro.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

In propunerea de arestare preventiva se arata ca multe dintre operatii au avut caracter de experiment si nu au respectat procedurile

Un chirurg nu face experimente, pentru ca acei copii nu sunt cobai. Ca s-au folosit tratamente sau metode experimentale are cu totul alta conotatie si pana la urma medicina presupune si asa ceva.

Procurorii vorbesc despre numeroase declaratii ale parintilor copiilor operati de  Burnei, copii a căror stare de sănătate a involuat până la "mobilitate sporadică, dificilă si chiar până la paralizie. (...)

Lucrul care il doare cel mai tare este ca momentan nu are voie sa se intoarca la spital. Sunt multi copii ce trebuia sa fie operati in zilele aste, in saptamanile si lunile ce urmeaza.

Chirurgul Gheorghe Burnei se afla in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Este cercetat intr-un dosar de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si