Noi descoperiri despre Giulgiul din Torino: este chiar chipul lui Iisus Hristos. Oamenii de stiinta s-au convins
Life

Noi descoperiri despre Giulgiul din Torino: este chiar chipul lui Iisus Hristos. Oamenii de stiinta s-au convins

V.P.
17 iul 2017

Potrivit noilor descoperiri despre Giulgiul din Torino, se pare ca acesta este chiar chipul lui Iisus Hristos. Oamenii de stiinta au descoperit ca sangele cu care este impregnat giulgiul nu este al unui om sanatos, ci al unui om chinuit.

Citeste si: O femeie insarcinata de etnie roma din Romania a furat chitare de 6.000 de euro din Irlanda, ascunzandu-le sub fusta

Citeste si: Alergarea pe banda vs alergarea în aer liber

Oamenii de stiinta au analizat sangele de pe Giulgiul din Torino si au descoperit ca acesta contine creatina si feritina, care sunt semne ca cel care a fost infasurat in giulgiu a suferit o trauma.

Acestia sustin ca giulgiul contine "nanoparticule" care nu sunt tipice sangelui unui om sanatos. "Aceste particule arata ca cel care a fost infasurat in acest giulgiu a fost victima unei mari suferinte", a spus unul dintre cercetatori.

Giulgiul are lungimea de 4,36 m, latimea de 1,10 m si este alcatuit din fire de in tors manual, iar urzeala este executata tot manual. Pe tesatura apar doua amprente: partea din fata si cea din spate a unui barbat neîmbracat, biciuit si probabil crucificat. Corpul a fost asezat pe spate, pe jumatatea inferioara a giulgiului, petrecându-se cealalta jumatate pe deasupra. Materialul prezinta numeroase gauri (în prezent peticite), locurile presupuse a fi ars la incendiul din 1532 si mai multe pete de apa de la stingerea flacarilor.

Citeste si: Tendinte 2017 identificate in piata designului de interior

Citeste si: Dezvaluiri incredibile ale lui Gigi Becali despre parintele Pomohaci. "Avea apucaturi nenorocite de curvie. Se lupta cu Satan. Sa nu mai calce in altarul bisericii niciodata" - Ce a povestit Becali ca stie despre el. Te infiori

Sursa stire

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook